25n
25N
25N

La Biblioteca de Mislata torna a ser guardonada amb el Premi María Moliner per la seua campanya d'animació lectora

El Ministeri de Cultura reconeix un any més l’aposta municipal per a promocionar la Biblioteca i fomentar la lectura entre els més xicotets

La Biblioteca de Mislata torna a ser guardonada amb el Premi María Moliner per la seua campanya d'animació lectora
14/12/2017 -

La XXVIII edició de la Campanya d’animació a la lectura de Mislata, la que es va celebrar este 2017 i que portava per títol “Do, re, mi, Mislata” ha sigut seleccionada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a rebre el Premi María Moliner. El guardó obtingut per la Biblioteca de Mislata, emmarcat dins del Pla Nacional per al Foment de la Lectura, és una important suma de diners que ha de destinar-se íntegrament a la compra de llibres infantils, juvenils i per a adults, podent destinar-se també un percentatge a subscripcions de revistes culturals.

En realitat, esta no és la primera vegada que l’Ajuntament de Mislata rep el Premi María Moliner per les seues campanyes d’animació a la lectura, ja que ho ha guanyat pràcticament en tots els anys que s’ha convocat. Este premi recompensa el treball que realitza la Biblioteca Municipal de Mislata per a promocionar els seus serveis i fomentar l’hàbit de la lectura entre els més xicotets, mitjançant tallers i activitats d’animació tant en les biblioteques com en els col·legis.

Es tracta d’una de les històriques apostes culturals de l’Ajuntament de Mislata, coordinada des de les regidories de Cultura i Biblioteca. Amb 28 edicions a les seues esquenes, esta activitat està dirigida als alumnes de segon i tercer cicle de Primària dels col·legis de la ciutat i cada any participen prop de 2.000 escolars. L’edició del 2017, premiada ara amb el María Moliner, portava per títol “Do, re, mi, Mislata” i va servir per a donar a conèixer als més xicotets el món de la música a través dels llibres.

Els Premis María Moliner estan dirigits als municipis i pretenen recompensar els millors projectes o activitats per a dinamitzar la lectura en les seues biblioteques, amb l’objectiu de promoure la lectura entre tots els col·lectius socials, especialment entre xiquets i joves, que constituixen la base dels futurs lectors adults.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − quatre =

Valencia activa
bombers
Valencia activa