25n
25N
25N

L'Agència Valenciana del Turisme llançarà en les pròximes setmanes 8 nous vídeos 'time-lapse' a través del Portal Turístic i de les xarxes socials

L'Agència Valenciana del Turisme llançarà en les pròximes setmanes 8 nous vídeos 'time-lapse' a través del Portal Turístic i de les xarxes socials
11/11/2016 -

L’Agència Valenciana del Turisme llançarà en les pròximes setmanes 8 nous vídeos promocionals time-lapse de destinacions de la Comunitat Valenciana, que es publicaran a través del Portal Turístic (www.comunitatvalenciana.com), de la pàgina oficial de Facebook de Comunitat, del Twitter oficial Comunitat Valenciana (@c_valenciana) i del canal YouTube Comunitat Valenciana.

Amb una durada de dos minuts, cadascun dels vídeos enalteix l’encant natural de destinacions gràcies a la tècnica del ‘time lapse’, amb la qual les imatges accelerades permeten captar tota l’essència d’un dia, des de clarejar fins al capvespre.

En concret, els vuit nous vídeos presentaran destinacions com Serra Mariola-Font Roja; Xàtiva-Montesa-Moixent; Torrevella-Oriola-Guardamar; Alcalà de Xivert (Alcossebre)-Torreblanca (Torrenostra); Llíria-Chulilla-Villar del Arzobispo; El Campello-La Vila Joiosa; La Regió muntanyenca (Llaures dels Oms, Alpont) i Benissa-Moraira-Xàbia.

Aquests vuit vídeos nous en ‘time-lapse’ s’afegiran als 18 ja existents d’altres destinacions de la Comunitat. A més, en aquesta ocasió es disposa de la versió per a smartphone, la qual cosa facilitarà la difusió i viralització d’aquests vuit vídeos a través dels dispositius mòbils.

Cal destacar que els 18 vídeos difosos fins hui han aconseguit superar els quatre milions de reproduccions a través de la pàgina oficial de Facebook de la Comunitat Valenciana.

En concret, s’han visualitzat 4.092.882 vegades els 18 vídeos de les diferents destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, que suposen més de 15,6 milions d’impressions (15.652.821).

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que aquests resultats “avalen el bon acolliment d’aquesta iniciativa promocional de l’Agència Valenciana del Turisme, emmarcada dins de la seua Estratègia de Màrqueting Online”.

Colomer ha posat l’accent que “l’objectiu és mostrar les diferents destinacions de les tres províncies en tota la seua esplendor i amb tots els seus matisos, suficients per a vendre la imatge de la Comunitat Valenciana tant en l’àmbit internacional, com en el mercat nacional”. Així mateix, ha ressaltat la importància de realitzar aquest tipus d’accions “per a donar a conéixer l’oferta de la Comunitat Valenciana a través de les xarxes socials”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =