25n
25N
25N

L'IVAM acull el segon cicle 'Músiques de Nova Creació / Encontres'

L'IVAM acull el segon cicle 'Músiques de Nova Creació / Encontres'
04/11/2016 -

L’Institut València d’Art Modern (IVAM) continua amb el seu programa d’activitats musicals amb el segon cicle ‘Músiques de Nova Creació’. Un projecte realitzat en col·laboració amb el Grup Instrumental de València i que es desenvoluparà del 4 al 6 de novembre. L’objectiu és crear un espai en el qual poder difondre projectes interpretatius dedicats a la música d’última creació i de repertori actual.

Actuaran Plural Ensemble de Madrid, Taller Sonor de Sevilla, Ensemble Kuraia de Bilbao, Ocaz Enigna de Saragossa i Grup Instrumental de València en diferents espais del museu. A més, el cicle comptarà amb diferents activitats, com a taules redones en la qual els compositors presentaran els concerts.

La missió principal del cicle és convertir-se en una plataforma de coneixement i difusió dels processos creatius i interpretatius de la música actual tant en l’àmbit nacional com a internacional. Per açò, ‘Músiques de Nova Creació’ constitueix no solament un espai d’interpretació sinó, essencialment, un territori de reflexió i de pensament al voltant de l’autor i de la creació musical.

Durant les intenses tres jornades de durada del cicle, els ‘ensembles’ participants presentaran els seus projectes interpretatius en un intent d’acostar i difondre la música del nostre temps en un context òptim per a la modernitat com l’és l’IVAM.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =