25n
25N
25N

L'Hemisfèric acull aquesta tardor el documental de naturalesa 'America Wild' sobre els tresors naturals d'Estats Units

L'Hemisfèric acull aquesta tardor el documental de naturalesa 'America Wild' sobre els tresors naturals d'Estats Units
18/09/2016 -

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix a partir del pròxim 7 d’octubre la projecció IMAXAmerica Wild‘, que recorre alguns dels parcs nacionals més famosos d’Estats Units. Canons de vertigen, paisatges de muntanya, neu i gel, llacs d’aigües cristal·lines i boscos d’arbres gegants rodats en Yosemite, Yellowstone, el Gran Cañon, el Parc Nacional Glacier i Everglades destaquen entre les espectaculars imatges d’esta nova pel·lícula de l’Hemisfèric.

El públic compartix les aventures de tres moderns exploradors: l’alpinista Conrad Anker, el fotògraf d’aventura Max Lowe i l’artista Rachel Pohl. Al costat d’ells, els espectadors recorreran la naturalesa salvatge d’EUA i escalaran alguns dels seus tresors, entre ells la Torre del Diable, el primer monument nacional del país reconegut com a tal en 1906, i viuran experiències emocionants i fins i tot trobades amb animals tan curiosos com els gossos de les prades.

La projecció, que celebra el centenari de la creació del sistema de parcs nacionals a EUA, intercala escenes recreades i fotografies originals del president Theodore Roosevelt i del naturalista John Muir en Glacier Point, en el parc nacional Yosemite, un viatge que va suposar l’inici de la protecció pública d’estos espais naturals a principis del segle passat i que va culminar amb l’aprovació de la llei en 1916.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − onze =