25n
Orgull
Orgull

Joventut llança 'L'art brolla a Torrent!' per a impulsar artistes emergents

Joventut llança 'L'art brolla a Torrent!' per a impulsar artistes emergents
23/08/2021 -

La delegació de Joventut de l’Ajuntament de Torrent obri aquesta convocatòria dirigida a joves de Torrent, entre 14 i 21 anys, que mostren interés, senten dedicació o tinguen habilitat per a desenvolupar alguna disciplina relacionada amb les arts plàstiques.

L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la creació artística com a mitjà d’expressió, per la qual cosa és aquesta una convocatòria oberta a obres de totes les arts plàstiques: dibuix, pintura, escultura, gravat, art tèxtil, ceràmica, vidre, restauració d’antiguitats, joieria, confecció de vestuari i complements, entre altres possibilitats.

La fotografia no s’inclou en aquesta convocatòria com a disciplina artística, ja que el CIJ ja compta amb un popular concurs de fotografia, TorrentJove, que enguany aconseguirà la dissetena edició; encara que sí que podran utilitzar-se les imatges fotogràfiques quan aquestes siguen utilitzades com un element que forma part d’una altra composició plàstica.

Com a resultat final d’aquest concurs, la delegació de Joventut organitzarà una exposició amb les obres guardonades i produirà un catàleg amb tots els treballs artístics que haja sigut seleccionats.

Els i les artistes joves de Torrent podran presentar fins a un màxim de tres obres, abans del 22 d’octubre, en un suport i un format de lliure elecció. Aquelles obres que per dimensions o per precaucions i cures en el transport (escultures, vestuaris, llenços de gran format) no puguen entregar-se físicament en el terme acordat hauran de presentar-se en els dies previs al termini determinat, amb suficient antelació perquè el jurat puga avaluar-les.

A més, per a presentar una obra al concurs d’artistes emergents, els participants han d’adjuntar un dossier que incloga imatges i detalls de l’obra, acompanyat d’una descripció amb les mesures i les tècniques emprades.

En la web del CIJ Torrent està disponible l’enllaç amb la fitxa d’inscripció, que ha de presentar-se en L’Espai, Edifici Metre Avinguda.

Per a obtenir informació més detallada o resoldre possibles dubtes es pot escriure a torrent@joves.net o telefonar al 961111853.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =