25n
25N
25N

La joventut de Cullera tindrà descomptes en activitats culturals i instal·lacions esportives

El Carnet Jove ofereix una sèrie de bonificacions en serveis impulsats per l’Ajuntament de Cullera

La joventut de Cullera tindrà descomptes en activitats culturals i instal·lacions esportives
01/06/2021 -

La joventut de Cullera que tinga el Carnet Jove podrà beneficiar-se de descomptes i bonificacions en activitats esportives i culturals que organitze l’Ajuntament de Cullera.

Comptar amb el Carnet Jove suposa beneficis en l’activitat cultural local com un 50% de descompte en la mostra de teatre i en els museus municipals, o en el cas del museu del Castell fins a un 67%. També en tallers i cursos de formació organitzats des del Centre d’Informació Jove hi ha descomptes del 50%.

Un altre dels al·licients és en activitats i complexos esportius municipals, ja que també pots comptar amb descomptes del 15%.

El regidor de Joventut, Àlex Morales, ha manifestat que amb el Carnet Jove “el que pretenem és donar suport a la nostra gent jove, apropant-li activitats culturals o que puga fer esport i ho faça amb més facilitats”. “Les instal·lacions esportives és el que més utilitza la joventut de Cullera i, ara, amb l’obertura del Centre Municipal d’Esports volem que puguen beneficiar-se d’aquests serveis i de les bonificacions a les quals poden accedir amb el Carnet Jove”, explica Morales.

Totes aquelles persones entre 14 i 30 anys poden demanar-lo a través de la Seu Electrònica, sent el primer tràmit que sols amb un correu electrònic actiu es pot expedir. A més, també pots sol·licitar-lo presencialment en l’oficina Atén amb cita prèvia.

Cal recordar que ara fa un any que el consistori i l’Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana signaren un compromís d’adhesió perquè l’Ajuntament pogués tramitar i expedir aquest carnet, que també té més descomptes en l’àmbit autonòmic.

Exempció de pagament

La taxa del Carnet Jove és de 8,40 euros i té una validesa de dos anys. No obstant existeixen una sèrie d’exempcions de pagament. En el cas de família nombrosa reconeguda amb categoria especial l’exempció és completa, mentre que aquelles reconegudes amb categoria general és del 50%.

Joves amb una discapacitat igual o superior al 66% tampoc han de fer el pagament, i els que tinguen una discapacitat a partir del 33% la bonificació és del 50%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 10 =