25n
25N
25N

Justícia licita les obres d'execució del Palau de Justícia de Gandia per 16,8 milions d'euros

Les empreses podran presentar ofertes fins al 14 d’abril de 2021

Justícia licita les obres d'execució del Palau de Justícia de Gandia per 16,8 milions d'euros
11/03/2021 -

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha publicat al portal de Contractació del Sector Públic de l’Estat la licitació de les obres d’execució del Palau de Justícia de Gandia per 16.898.641,15 euros.

Les empreses podran presentar ofertes fins al 14 d’abril. D’aquesta manera, està prevista l’adjudicació en el mes d’agost i l’inici de les obres durant el mes d’octubre de 2021.

El nou Palau de Justícia està concebut com un edifici funcional, modern i sostenible i constarà de cinc plantes i més de 16.000 metres quadrats, podrà albergar fins a 1.600 persones, a més de comptar amb una planta de plaques fotovoltaiques per ser més eficient i sostenible gràcies a l’autoconsum d’energia solar. Igualment, comptarà amb un sistema d’il·luminació i climatització de similars característiques d’eficiència energètica.

La nova infraestructura permetrà unificar tots els serveis judicials, els sis jutjats de primera instància, tres d’instrucció, un penal, un altre de violència contra la dona juntament amb el Registre Civil i el Gabinet Psicosocial amb la càmera Gessell, Clínica Mèdic Forense i l’Oficina d’Assistències les Víctimes del delicte.

La nova seu judicial és un exemple de col·laboració entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i l’Ajuntament de Gandia a què se li ha delegat la competència per a la contractació de la redacció de projecte, licitació, adjudicació i execució d’obra.
a.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

museo prehistoria