25n
25N
25N

Justícia amplia del 50% al 70% el màxim del treball presencial del personal de la Generalitat

La mesura, que entra en vigor el pròxim 22 de març, garanteix la prestació dels serveis assistencials i els d’atenció al públic

Justícia amplia del 50% al 70% el màxim del treball presencial del personal de la Generalitat
18/03/2021 -

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dijous la resolució de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública per la qual el percentatge màxim del personal al servei de la Generalitat que ha de treballar de manera presencial s’amplia del 50% actual al 70%.

Des del passat 12 de gener, la presencialitat en la Funció Pública valenciana se situava, com a màxim, en el 50% de les plantilles gràcies a una resolució que adequava les mesures excepcionals en els centres de treball de la Generalitat amb motiu de la COVID-19. Ara, després de l’evolució positiva de la situació sanitària, es considera que el màxim de treball presencial pot tornar al 70% de fa dos mesos.

Seran les sotssecretaries de cada Conselleria, així com els òrgans que ostenten la direcció superior de personal dels respectius ens públics, les que organitzen els torns rotatoris presencials i no presencials del personal a càrrec seu.

Aquesta mesura es prolongarà durant el temps necessari que requerisquen les noves circumstàncies de la pandèmia a fi de garantir tant la salut dels treballadors i treballadores del sector públic autonòmic com la correcta i completa prestació dels serveis.

Per aquest últim motiu, s’exclou de les modalitats de treball no presencial al personal dependent dels serveis socials o sociosanitaris, el personal que tinga la consideració de servei essencial d’intervenció, així com al personal de la resta d’unitats administratives que han anat prestant serveis essencials de manera presencial des de l’inici de la crisi sanitària. També tenen aquesta consideració aquells llocs d’atenció al públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 20 =