25n
25N
25N

Un jurat en clau feminista triarà als guardonats dels IV Premis a l'Excel·lència Professional

Un jurat en clau feminista triarà als guardonats dels IV Premis a l'Excel·lència Professional
02/07/2019 -

La quarta edició dels Premis a l’Excel·lència Professional, organitzats per Unió Professional de València, comptarà amb un jurat d’excepció format per quatre dones professionals amb una important trajectòria i rellevància en la societat valenciana.

L’última a sumar-se a la taula del jurat ha sigut la rectora de la Universitat de València (UV), Mavi Mestre, qui ha sigut rebuda en el matí de hui per la presidenta d’Unió Professional, Auxiliadora Borja. Una trobada en el qual ambdues han posat en relleu la importància que es duguen a terme iniciatives com aquests guardons.

Al costat d’ella, la vicepresidenta de les Corts Valencianes, María José Salvador, la periodista Lydia del Canto, i la presidenta de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP), Eva Blasco, triaran el pròxim 2 d’octubre els qui són els professionals mereixedors del distintiu que acredita l’Excel·lència enguany.

Els Premis a l’Excel·lència Professional, que encaren ja la seua quarta edició consecutiva totalment consolidats, tenen com a objectiu fer valdre la labor realitzada pels professionals valencians i valencianes, així com el de reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al 24 de juliol a les 12 hores, i qualsevol persona que estiga avalada per un col·legi professional pot presentar una proposta en qualsevol de les quatre categories que conformen els premis (Ocupació i Formació, Internacionalització, Innovació i Investigació, Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa). La gala de lliurament dels distintius serà el pròxim 2 d’octubre en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Sobre Unió Professional de València

Unió Professional de València (UPV) és l’associació que conjumina les professions col·legiades a València. Va ser constituïda el 2 de novembre de 1993 amb la finalitat de coordinar les actuacions en temes d’interés comú de les professions titulades valencianes representades en l’Associació, defensar els valors característics d’aquelles professions i promoure el seu perfeccionament.

Actualment, està formada per 41 Col·legis Professionals de la província de València i reuneix més de 90.000 col·legiats de multitud de disciplines de tots els sectors.

Des d’Unió Professional de València s’advoca per fomentar i difondre el valor de la Col·legiació, i el plus que suposa per als professionals en termes de qualitat, deontologia i formació. A més, destaca el seu paper social a l’hora de procurar que els col·legis professionals tinguen present que estan al servei de la societat, realitzant una desinteressada labor d’orientació social i serveis assistencials recolzada en els coneixements tècnics de les respectives professions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 2 =