25n
Orgull
Orgull

La Junta Electoral distribueix els temps de propaganda gratuïts dels partits en la ràdio i televisió pública

La Junta Electoral distribueix els temps de propaganda gratuïts dels partits en la ràdio i televisió pública
03/04/2019 -

La Junta Electoral de la Comunitat Valenciana ha acordat la distribució dels temps gratuïts de propaganda electoral en ràdio i televisió de titularitat pública l’àmbit de la qual de difusió siga la Comunitat Valenciana per a les eleccions generals i autonòmiques del 28 d’abril.

Respecte a les eleccions a les Corts, PP i PSPV disposen de 30 minuts, Compromís 20 i Ciutadans i Unides Podem-Esquerra Unida compten amb 15. A més, cinc candidatures extraparlamentàries que es presenten per les tres províncies tindran cinc minuts: PACMA, Partit Comunista dels Pobles d’Espanya, Vox, Avant Adelante Els Verds Ecopacifistas i Esquerra Republicana del País Valencià.

Quant a les generals, PP i PSPV tindran 45 minuts i Unides Podem Esquerra Unida, Ciutadans i Compromís 30 minuts. Tindran 10 minuts els cinc partits extraparlamentaris anteriors més Retallades Zero-Grup Verd.

En la mateixa reunió, la Junta Electoral ha acordat la constitució de la Comissió de Ràdio i Televisió, prevista en la legislació i que celebrarà la seua sessió constitutiva aquest dijous 4 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =