La Junta de Govern dóna el vistiplau al projecte de la nova ordenança de Mobilitat

Foto: Fernando Mafe

La Junta de Govern dóna el vistiplau al projecte de la nova ordenança de Mobilitat
30/11/2018 -

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí el projecte de la nova ordenança de Mobilitat Sostenible. Així ho ha donat a conéixer la Regidoria de Mobilitat Sostenible, després que l’esborrany, ja definitiu i incorporant la pràctica totalitat de les propostes tècniques realitzades en els seus informes pels diferents servicis municipals, rebera ahir l’aval definitiu per part dels servicis jurídics municipals en tota la seua formulació.

A partir d’ara els diferents grups municipals tindran un termini de deu dies per a la presentació d’esmenes i amb la valoració i resposta a eixes al·legacions es revisarà el text provisional que haurà de rebre l’aprovació inicial en el Ple Municipal. Serà ja aquest el que, una vegada publicat oficialment (es pujarà en paral·lel al web municipal per facilitar l’accés al mateix), el passe a informació pública perquè la ciutadania o qualsevol entitat presente les seues al·legacions per via electrònica o en els registres municipals, tal com estableix el Reglament Orgànic del Ple, per a la qual cosa es tindrà el termini d’un mes. Totes les al·legacions presentades hauran de ser de nou revisades i respostes pel servici de Mobilitat Sostenible, que tenint-les en compte remetrà el text per a la seua aprovació definitiva pel Ple municipal, amb la qual cosa es podrà ja publicar definitivament en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), entrant en vigor l’ordenança als 15 dies hàbils de la seua publicació.

L’informe positiu dels servicis jurídics municipals rebut ahir mateix, confirmant la legalitat de totes les disposicions del text emanat de Mobilitat Sostenible, ha sigut l’últim tràmit per comptar amb este esborrany definitiu que en les últimes setmanes ha incorporat totes les modificacions tècniques apuntades en els informes dels servicis de Procediment Sancionador, Policia Local, Jardineria, Benestar Social i Integració, Arquitectura i Servicis Centrals Tècnics, Manteniment d’Infraestructures, Descentralització i Participació, Sanitat i Consum, i revisat i incorporat si escau les valoracions realitzades en aquests.

Com es va comprometre en el seu moment, la Regidoria de Mobilitat Sostenible ha facilitat aquest mateix matí aquest esborrany definitiu a la Mesa de la Mobilitat, des de la qual s’ha remés a totes les entitats que van participar en el procés participatiu en el qual es van recopilar les primeres directrius per a la realització de la futura ordenança. D’aquesta manera, les entitats podran familiaritzar-se amb el projecte, prèviament a poder al·legar una vegada compte amb l’aprovació inicial del Ple.

«Confiem que els terminis siguen àgils i desitgem que es puguen accelerar tot el possible per a aprovar l’ordenança en un temps raonable», ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi. Alhora, ha volgut recordar i «reconéixer el treball colossal» que ha realitzat l’equip del servici de Mobilitat, «i el que continuarà fent per atendre, respondre i incorporar en la mesura que siga possible qualsevol aportació que puguen fer els altres grups municipals i la ciutadania per a enriquir una ordenança pensada no solament per al moment en què es publica, sinó perquè continue sent una eina útil durant molt de temps i no hàgem de lamentar el succeït amb la realitzada en 2010 per l’anterior govern municipal».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

sagunt a escena 2019
turismo salou