25n
25N
25N

El handbol de Mislata, part de l'èxit de la FBMCV en el Campionat d'Espanya

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, rep als jugadors i jugadores que van participar amb la selecció valenciana en el torneig

El handbol de Mislata, part de l'èxit de la FBMCV en el Campionat d'Espanya
21/01/2019 -

Del 2 al 7 de gener es va celebrar a Valladolid el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Handbol, en el que van participar amb la delegació valenciana 12 esportistes mislateros, 8 jugadors del Club Balonmano Mislata i 4 jugadores del Club Handbol Mislata. De les 20 seleccions participants, la valenciana va ser una de les seleccions que més èxit va collir i la nombrosa representació mislatera va formar part d’eixe triomf.

La representació del Club Handbol Mislata va estar formada per Naiara Rubira Manchón i Aitana Yugueros Tarazona que van aconseguir el primer lloc en la categoria juvenil. María Cobo Villanueva i Isabel Sánchez Carrascosa van obtindre el segon lloc en categoria infantil. Per la seua banda, els xics del Club Balonmano Mislata Rubén Idañez, Arturo Nácher i Gabriel Navarro van aconseguir el segon lloc en categoria juvenil i Jaime Sánchez i Adrián Sánchez el segon lloc en categoria cadet. En categoria infantil Hugo Vila, Samuel Sáiz i David Santisteban van aconseguir un quart lloc.

El handbol, que sempre ha sigut un esport emblemàtic a Mislata, continua collint grans èxits i manté un dels nivells més alts de la Comunitat Valenciana. De fet, estes classificacions obtingudes suposen els millors resultats de la història del handbol mislater. I per esta raó, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d’esports, Toni Arenes, van rebre en l’ajuntament als jugadors i jugadores que van participar en el campionat.

L’alcalde va voler destacar la importància de l’esport i la unitat que es genera al voltant dels clubs, els entrenaments, les competicions i la seua pràctica en general, i va voler agrair el treball dels xics i xiques animant-los a seguir amb el handbol.

Des de la Federació de Handbol de la Comunitat Valenciana, presents també en la recepció, es va destacar la importància del treball base que es realitza en tots els clubs de la nostra població. Per a la foto de família, els jugadors i jugadores van posar orgullosos amb els seus trofeus i medalles, i van manifestar la seua alegria i les seues ganes de continuar collint més triomfs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

bombers
CCCC
bombers