25n
25N
25N

La jutgessa ajorna la declaració de Sagredo perquè la defensa estudie el cas

El PP va presentar una ampliació de denúncia a la fi de la setmana passada

La jutgessa ajorna la declaració de Sagredo perquè la defensa estudie el cas
11/06/2018 -

Hui estava previst que l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, declarara davant el jutjat d’Instrucció número 2 de la localitat, junt dos dels seus edils, Nuria Campos i Julio Fernández, acusats els tres d’un delicte de prevaricació. No obstant això, finalment no serà així.

L’origen de la denúncia interposada pel PP de Paterna és el contracte menor que el consistori va subscriure en Halloween, que aconseguia els 17.900 euros més IVA, fregant el límit dels 18.000 que establia llavors la Llei de Contractes del Sector Públic. Aquest va ser aprovat en la Junta de Govern Local “fóra de l’ordre del dia, per urgència”, segons María Villajos, líder del PP de Paterna, i amb diverses objeccions tant per l’àrea de Contractació com per la mateixa secretària municipal.

Però a finals de la setmana passada, els populars van presentar una ampliació de denúncia per a lliurar més documentació que poguera servir en la investigació que instrueix la jutgessa Concepción Almagro. Per això, la defensa de l’alcalde ha demanat un ajornament per a la declaració dels tres edils. Els advocats han argumentat que necessiten temps per a estudiar la nova documentació i per a preparar la defensa.

Així doncs, els tres socialistes acusats no compareixeran fins que la jutgessa no ho dictamine. Aquest procés pot durar diversos dies o fins i tot diverses setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 4 =

bombers
CCCC
bombers