25n
25N
25N

Un joc inclusiu recupera la tradició de regalar la mocadorà

Un joc inclusiu recupera la tradició de regalar la mocadorà
29/09/2020 -

«Més amor que mai» és el reclam de la nova campanya impulsada per l’Ajuntament per incentivar la compra de la tradicional mocadorà de la festa de Sant Dionís. Amb aquest objectiu, la Regidoria de Comerç ha distribuït entre forns i pastisseries un joc d’adhesius que permet a la clientela d’aquests establiments crear una postal o carta d’amor personalitzada. «Es tracta d’un joc inclusiu que contempla totes les maneres d’estimar i amb què volem potenciar un Sant Dionís especial que fomente el comerç local».

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha donat a conéixer hui aquesta nova campanya «de promoció i suport als locals comercials locals arran la tradicional festa dels enamorats i les enamorades». I ha explicat que enguany, «amb la proposta municipal, el missatge d’amor també es pot fer arribar a la família, als amics o a les mascotes».

«Concretament, la línia creativa de la campanya s’ha basat en uns avatars tractats com a personatges dels videojocs en 8-Bits, recognoscibles per tots els públics i emfatitzant el concepte de joc a l’hora de personalitzar la postal de la campanya. Tot el material, estarà acompanyat d’animacions i creacions per a xarxes socials que ens seran molt familiars», ha explicat el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 7 =

bombers
CCCC
bombers