25n
25N
25N

Juegaterapia presenta un innovador tricicle per als xiquets hospitalitzats

El ‘Kiciclo’ portarà incorporat un portasèrums

Juegaterapia presenta un innovador tricicle per als xiquets hospitalitzats
24/05/2017 -

La Fundació Juegaterapia segueix avançant en el seu propòsit de millorar la qualitat de vida dels xiquets hospitalitzats, en la unitat d’oncologia, a través del joc. Són moltes les iniciatives que des d’aquesta fundació han dut a terme, i l’última ha sigut la presentació d’un tricicle portasèrums que ha rebut el nom de ‘Kiciclo‘, i que ha comptat amb la col·laboració de ‘Bicis Otero’, i el finançament dels primers 10 tricicles per part del pilot de Fórmula 1, Carlos Sainz.

L’hospital triat per a la seua presentació va ser l’Hospital Universitari 12 d’Octubre de Madrid. No obstant això, la idea és que aquests tricicles arriben a tots els hospitals en els quals Juegaterapia treballa. Això implica que un dels triats serà l’Hospital La Fe, que prompte albergarà en el seu terrat un espai verd i de joc perquè aquests xiquets puguen suportar millor la seua estada en l’hospital.

I és que després de la recaptació dels fons necessaris, a través de donacions d’empreses i particulars, prompte començarà la construcció del tercer ‘Jardín de mi Hospi’ en La Fe de València. Més de 800 metres quadrats, que es convertiran en un xicotet bosc amb una gran zona de jocs. Un disseny realitzat pels arquitectes Iñaqui Carnicero i Lorena del Río que, sens dubte, sorprendrà a tots aquests xiquets.

L’adaptació del ‘Kiciclo’ consistirà en la col·locació d’una barra vertical, amb una subjecció per a les borses amb medicació, que se subjectaran darrere del selló per a facilitar als xiquets el seu ús. Una gran eina que no solament els pot ajudar a millorar la seua massa muscular, especialment als xiquets que han de romandre molt temps en el llit, sinó que a més els xiquets que necessiten rebre tractament intravenós podran gaudir d’aquest tricicle com qualsevol altre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − set =

Informacion coronavirus