25n
25N
25N

Juan Córdoba: "Cal regular la publicitat de les clíniques dentals per a evitar informacions enganyoses i estafes"

Juan Córdoba: "Cal regular la publicitat de les clíniques dentals per a evitar informacions enganyoses i estafes"
19/08/2016 -

El diputat de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes Juan Córdoba ha defensat “la necessitat de regular la publicitat sanitària, en concret la de les clíniques dentals, per a evitar informacions enganyoses i estafes”. El parlamentari autonòmic ha avançat que el seu grup parlamentari ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) per a “prohibir la publicitat de clíniques dentals en mitjans no especialitzats i la d’institucions sanitàries que puga induir a confusió”.

“La Policia va detenir el passat hivern a responsables de dues clíniques dentals per estafa i frau”, ha comentat el diputat, al mateix temps que ha subratllat que “aquestes dues detencions evidencien les manques en relació al model de funcionament, finançament i publicitat de les denominades ‘clíniques dentals low cost'”. Sobre aquest tema, Juan Córdoba ha comentat els casos d’anuncis que “parlen de procediments sense cirurgia, quan aquesta sí resultava part del tractament” o de publicitats “en les quals solament s’indica el cost de les pròtesis, la qual cosa porta a errors en relació al cost total”. “La publicitat sanitària, encara que necessària, és especialment sensible, ja que determina decisions que redunden directament en la salut i el benestar dels consumidors. Per açò, es tracta d’un sector on és necessari generar mecanismes que eviten rebre informació inadequada i enganyosa”, ha afegit.

A més, Córdoba ha explicat que la proposta de Ciutadans també contempla “la prohibició de l’obligatorietat de signatures acords de finançament per a tractaments no realitzats, així com el pagament anticipat dels mateixos i l’inici d’una campanya d’inspecció per a sancionar els falsos autònoms en clíniques dentals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 20 =