25n
25N
25N

Joves francesos d’intercanvi amb l’IES Comarcal visiten l’Ajuntament de Burjassot

Estos 35 alumnes, que han viatjat a Espanya acompanyats dels seus professors Bertrand Caran, Lydie Conan, Laetitia Morales i Vincent Moley, tenen entre 14 i 15 anys

Joves francesos d’intercanvi amb l’IES Comarcal visiten l’Ajuntament de Burjassot
07/03/2017 -

Van arribar ahir procedents de França i passaran una setmana coneixent Burjassot, la ciutat de València i diferents localitats de la província. Es tracta d’un grup de 35 alumnes del Collège Paul Eduard que estan d’intercanvi d’idiomes amb el col·legi IES Comarcal, situat a Burjassot. Estos 35 alumnes, que han viatjat a Espanya acompanyats dels seus professors Bertrand Caran, Lydie Conan, Laetitia Morales i Vincent Moley, tenen entre 14 i 15 anys i, durant aquests dies, aprofitaran per a practicar l’idioma espanyol amb els seus companys del Comarcal, de la mateixa manera que els alumnes de l’institut que engloba ciutats com Burjassot, Godella, Rocafort i Massarrojos, dirigit per la professora Concha Marí, aprofitaran per a millorar el seu nivell de francès oral mentre que tinguen per ací als seus amics bretons.

Entre les activitats que, durant estos dies, realitzaran estos joves procedents de la localitat de Montereau-Fault-Yonne, situada a uns 100 km de París, ahir visitaren l’Ajuntament de Burjassot, on foren rebuts per l’alcalde, Rafa García, i per la regidora de Cultura, Estefanía Ballesteros, que, a més, és antiga alumna de l’IES Comarcal.

Els últims dies d’abril, este enriquidor intercanvi es realitzarà al contrari. És a dir, 35 alumnes que cursen l’assignatura de francès en l’IES Comarcal, de 3r i 4t de l’ESO i 1r de Batxillerat, viuran esta mateixa experiència, però en el municipi francés de Montereau-Fault-Yonne.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =