25n
25N
25N

Un jove accepta dos anys de presó per intentar violar a una xica en unes paelles universitàries de Moncada

Un jove accepta dos anys de presó per intentar violar a una xica en unes paelles universitàries de Moncada
19/02/2020 -

Un jove ha acceptat dos anys de presó per intentar violar a una xica en un bany durant la festa de les paelles universitàries de Moncada (València) l’abril de 2018.

Inicialment el ministeri fiscal demanava per al jove quatre anys de presó per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa, encara que finalment s’ha arribat a un acord amb la defensa pel qual l’acusat ha reconegut els fets que se li imputaven i ha acceptat dos anys. A més, haurà d’indemnitzar a la víctima amb 2.500 euros pels perjudicis morals ocasionats.

L’incident es remunta a abril de 2018, en el context d’unes paelles universitàries. La víctima, en un moment de l’esdeveniment, es va introduir en un bany situat en la zona VIP, fins on li va seguir l’acusat, qui va girar des de fora la ranura del pestell amb el qual estava tancada la porta i es va ficar amb ella.

Va aprofitar que la víctima tenia els pantalons baixats per trobar-se orinant, la va alçar, i amb ànim d’atemptar contra la seua llibertat sexual, la va col·locar amb força contra la porta del bany i li va pressionar el cos per a abusar d’ella.

La víctima es va negar en tot moment i l’acusat no va aconseguir el seu propòsit, ja que la víctima portava col·locat un tampó per trobar-se amb la menstruació. Al final va aconseguir alliberar-se del seu agressor i va eixir precipitadament del bany.

Per aquests fets, l’home ha acceptat una pena de dos anys de presó, que no arribarà a complir en un establiment penitenciari per no constar-li antecedents judicials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 6 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus