caixa popular

José Vicente Villaverde: "Demanem que es facilite el creixement de les nostres joves empreses"

L’esdeveniment també va celebrar la clausura de la 1ª edició d’Operació Consolida, on deu joves empreses han rebut formació i mentorización per a impulsar el seu creixement

José Vicente Villaverde: "Demanem que es facilite el creixement de les nostres joves empreses"
03/07/2017 -

L’Associació de Joves Empresaris de València va celebrar dijous passat la Nit de la Consolidació Empresarial, esdeveniment que va reunir a gran part de l’entramat empresarial valencià. L’objectiu era poder generar debat entorn la importància de la consolidació empresarial. “Esta nit celebrem que les nostres empreses segueixen en peus, que volem créixer, generar ocupació i consolidar-nos en el mercat”, va declarar Jose Vicente Villaverde, president d’AJEV.

L’acte va començar amb una taula redona en la qual van participar grans empresaris: Jose María Company, Director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular; Nacho Mas, connector d’Ouishare; Begoña Herrero, Directora de RRHH de Lear Corporation; Francisco Vallejo, Vicepresident de Pintures Isaval; Damià Vidagany, Director de Màrqueting de València CF i Sunil Mahtani, co-CEO de Beroomers.

Tots ells van debatre, sota la batuta de Pedro Reig, secretari general d’AJEV, sobre les claus per a consolidar l’empresa. “La consolidació no és un estat, és un camí”, va indicar Jose María Company en el debat. Durant la taula redona, van destacar la captació i retenció de talent, la comunicació, adaptar-se a les noves tecnologies, saber vendre i adaptar-nos als canvis constants del mercat com a principals claus per a impulsar la consolidació.

 

“És necessari disminuir els índexs de mortaldat empresarial”

Segons Jose Vicente Villaverde, “el 85% de les empreses tanquen abans d’aconseguir els primers cinc anys de vida, segons dades extretes de la Confederació Nacional de Joves Empresaris”. Indica que és necessari disminuir els índexs de mortaldat empresarial. “Entre tots, hem de fer veure aquesta necessitat” explica Villaverde, “que des dels cercles influents, governs centrals, autonòmics i resta d’entitats, comencen a preguntar-se per què tanquen tantes empreses i com es pot evitar. Que ens escolten als quals alcem la persiana cada dia”.

La Nit de la Consolidació Empresarial va incloure, també, la celebració de la clausura de la 1ª edició d’Operació Consolida. Esta iniciativa ha aconseguit implicar a més de 30 empreses valencianes, de manera totalment altruista, per a ajudar a joves empreses en el seu camí cap a la consolidació. “Des d’AJEV volem canviar les coses, demostrar que no tot està a crear empresa, sinó que si no es fomenta que esta puga créixer i ser estable en el temps de gens serveix que augmenten les xifres de creació. Amb Operació Consolida hem volgut conscienciar sobre açò i la resposta de l’ecosistema empresarial ha sigut increïble”

L’esdeveniment va comptar amb la presència de la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Blanca Marín; i de part de l’entramat empresarial valencià, com a Cambra de comerç de València, CEEI València o Sotsdirecció d’Emprendimient de la Generalitat, entre altres.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris