caixa popular

José Orbe accedeix a la presidència del Clúster d'Envàs i Embalatge

L’entitat ha ampliat el nombre de representants del seu Consell Rector amb l’objectiu de donar major cabuda, representativitat i democratització al Clúster

José Orbe accedeix a la presidència del Clúster d'Envàs i Embalatge
12/07/2017 -

El Clúster d’Innovació d’Envàs i Embalatge, en la celebració de la seua Assemblea General Extraordinària, ha triat al nou Consell Rector de l’entitat. Francisco Ortega, Director General de DS Smith Tecnicarton, ha cedit el testimoni de la presidència a José Orbe, Director Corporatiu de Desenvolupament de Negoci de Grup Hinojosa.

Recentment, en assemblea anterior, el Clúster va modificar els seus estatuts que situen en vuit anys el màxim període per a la presidència de l’entitat, així com l’ampliació de les vocalies i la representació d’empreses en el mateix, amb l’objectiu que existisca una major democratització i representativitat de les empreses. En este sentit, el termini de Francisco Ortega expirava en este moment.

D’esta manera, les noves vocalies imparells han quedat, també per aclamació, en mans de les companyies Plàstics Flome, Duoplast, Irisem, Milestone Logistics, Ds Smith Tecnicarton, i DucPlast.

Francisco Ortega, que s’ha acomiadat de tots els associats, encara que romandrà vinculat a l’entitat i al Consell Rector, a través del seu vocalia, ha destacat que “recolzarà al nou Consell en tot el que faça falta” i ha donat la benvinguda al nou president.

En la seua intervenció, ja com a nou president del Clúster d’Innovació d’Envàs i Embalatge, José Orbe, ha explicat que per la seua vinculació a l’entitat, des dels inicis d’esta, “hem passat per diferents etapes i hem vist la seua evolució”. A més, ha emfatitzat com “esta és la causa que m’anima a continuar treballant i lluitar pel Clúster perquè hi ha moltes ganes de fer coses noves”.

 

Trajectòria

José Orbe ha estat vinculat professionalment des de 2002 a Grup Hinojosa. Primer com a Director de Màrqueting en la Planta de Xàtiva, més tard com a Director General de la planta de Còrdova, amb posterioritat Director General de Cipasi i des de maig de 2017, Director Corporatiu de Desenvolupament de Negoci.

El nou President del Clúster és a més membre de la Junta Directiva de l’Institut Tecnològic de l’Embalatge, Transport i Logística (ITENE) i fins al moment de la seua presidència, secretari del Clúster.

La seua formació universitària es va desenvolupar amb una Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials, per la Universitat de Navarra, i MBA per l’Institut Internacional Sant Telmo de Sevilla.

 

Sobre el Clúster d’Innovació en Envàs i Embalatge

El Clúster d’Innovació en Envàs i Embalatge es va constituir l’any 2007 per a aportar valor a les empreses del sector. En estos moments compta amb un total de 60 companyies associades fabricadores d’envasos i embalatges que conformen tota la cadena de valor (matèries primeres, transformadors, maquinària, impressors, etc.)Si bé la majoria dels seus associats són pimes i micropymes, el Clúster compta amb algunes de les empreses de major facturació dins del sector de l’envàs i embalatge de la Comunitat Valenciana.

 

Nova configuració Consell Rector

El Consell Rector queda configurat d’esta manera; President, José Orbe (Grup Hinojosa), Vicepresident Primer, Pedro Ballester (Logifruit), Vicepresident Segon, Paco Esparver (Irisem), Secretari del Consell Rector, David Olmos (Milestone Logistics). Les sis vocalías parells recauen en Mulem Gest, Cipasi, Hinojosa Packaging, Emsur Saymopack, Logifruit i Tecnobox. I les sis vocalías imparells en DS Smith Tecnicarton, Plàstics Flome, Milestone Logistics, Duoplast, Irisem i Ducplast, Vocal Soci rotector, Javier Zabaleta (ITENE), Membres Honorífics (Ángel Sánchez i Ramón Catalá).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats