25n
25N
25N

Jose Basilovich ha restaurat artísticament la bàscula municipal d'Almàssera

Jose Basilovich ha restaurat artísticament la bàscula municipal d'Almàssera
27/05/2020 -

El pintor local Jose Basilovich ha restaurat artísticament la bàscula municipal d’Almàssera deixant en ella la seua marca i la seua petjada. Aquesta bàscula, destinada al pesatge de vehicles de grans dimensions i agrícoles és ara una obra d’art que porta la marca i el segell d’Almàssera plasmat pel carismàtic artista Basilovich.

La bàscula està ara tota pintada de blanc. A un dels costats es poden veure dues petjades negres que fan referència a les petjades pintades en el nucli urbà que marquen el recorregut que realitzen els xiquets i xiquetes del municipi de camí al col·legi.

En el costat oposat està la “rabosa”, símbol d’identitat de la localitat també de color negre, pintada a capes de manera abstracta i simulant les taques que es queden en la paret en vessar-se un pot de pintura.

L’acabat final de la bàscula en blanc i negre no és casual. És la marca Basilovich. Ell sempre pinta en aquesta dicotomia de color.

La idea d’aquesta acció ha sigut de Ramón Puchades, alcalde d’Almàssera en el moment en el qual Basilovich acabava un contracte laboral amb el consistori referent a la pintura i senyalització urbana. Puchades confessa que “em va semblar una idea excel·lent que un dels grans artistes locals deixara la seua petjada perenne en alguna edificació d’Almàssera”.

Per part seua, Jose Basilovich està molt satisfet del treball realitzat però sobretot que la seua marca i el seu estil es troben reflectits a Almàssera i a l’aire lliure per al delit de tots els veïns i veïnes del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

bombers