25n
25N
25N

Massamagrell celebra la XVI edició de les seues Jornades Taurines

Massamagrell celebra la XVI edició de les seues Jornades Taurines
12/11/2019 -

Aquest cap de setmana Massamagrell ha celebrat la XVI edició de les seues Jornades Taurines organitzades per l’Agrupació de Penyes Taurines juntament amb la Regidoria de Festes de l’ajuntament.

Les XVI Jornades Taurines començaven en el Centre Cultural el divendres, 8 de novembre, amb la inauguració oficial de l’exposició fotogràfica “Bous a Massamagrell 2019” i l’exposició de pintura taurina de l’artista local Sra. Milagros Benito Moreno, aquesta inauguració va comptar amb la presència, entre altres, del Director General d’Emergències de la Comunitat Valenciana, José María Ángel i el President de la Federació Valenciana de Penyes Taurines de Bous al Carrer, Vicente Nogueroles.

El dissabte, 9 de novembre, va començar amb la Jornada de portes obertes en el Museo de Castas y Encastes, el tancament infantil amb carretons, el concurs infantil de retallades, que va guanyar el xiquet Tirso Segarra, i la Xarrada-Col·loqui, presentada per José Badía i moderada per Jose Joaquín Diago amb la presència de Jose Joaquín Moreno, de la ramaderia Saltillo i Jose Luís Marcuello, de la ramaderia Els Aragonesos, seguida de la presentació del vídeo taurí “Bous a Massamagrell 2019”.

A continuació, arribava el moment més esperat pels amants del món taurí. El lliurament dels premis 2019, a càrrec de l’Agrupació de Penyes i l’Ajuntament de Massamagrell, en primer lloc, als afeccionats destacats: Jesús Sancho “El Forner”, José Ferrer “Pillao” i Jacobo Alarcón.

Finalment, es van entregar els guardons als millors bous:

  • Millor bou embolat: “Capanegra”; n. 12 de la ramaderia de Montealto, dels Festers Massamagrell 2019.
  • Bou millor presentat: “Daleao”, n. 4 de la ramaderia de la Trinitat, de la comissió taurina Ben A Gust.
  • Bou més brau: “Bravito”, n. 29 de la ramaderia de Julio de la Puerta, de la Comissió del Baix.

El president de l’Agrupació de Penyes Taurines de Massamagrell, Miguel Celda, va celebrar “La gran afluència a aquest esdeveniment que demostra com està de viva la nostra tradició taurina”.

Com va destacar la regidora de festes, Nina Sepúlveda, “aquesta cita és molt esperada pels aficionats del món taurí, de gran implantació a Massamagrell, la qual cosa es reflecteix en la gran assistència que aquests esdeveniments presenten”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va expressar: “La meua més sincera enhorabona als Festers, la Comissió Ben a Gust i la Comissió del Baix pels guardons que han rebut en aquesta ocasió i al conjunt del món taurí de Massamagrell per l’efectivitat i bona organització dels festejos taurins en el municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus