25n
25N
25N

Jorge Rodríguez visita l’empresa ontinyentina que produeix arcs de desinfecció i sistemes anti-covid

L’alcalde anuncia la compra d’equips per a l’Ajuntament i destaca l’aposta d’Ontinyent per la innovació en la lluita contra la pandèmia

Jorge Rodríguez visita l’empresa ontinyentina que produeix arcs de desinfecció i sistemes anti-covid
20/04/2020 -

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha visitat hui l’empresa ontinyentina Inaltech, que està produint arcs de desinfecció i treballa en l’aplicació de diversos sistemes per fer front al Covid-19. El primer edil, que ha anunciat la compra per part de l’Ajuntament d’alguns d’estos dispositius per a utilitzar en instal·lacions municipals, ha destacat l’aposta de les empreses ontinyentines «per seguir innovant en estos temps, i posar eixa aposta per la innovació al servei de la lluita contra la pandèmia. Una camí en el que l’Ajuntament s’està implicant des del primer moment, com mostra el treball que estem fent junt a representants empresarials per impulsar un nou Clúster Sanitari a la zona», recordava.

L’alcalde visitava les instal·lacions acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i del gerent de l’empresa, Rafa Mas, qui explicava que entre els nous productes en que es treballa es compta amb un portal de desinfecció que dispersa aigua amb ozó; un arc de desinfecció que a més identifica al personal autoritzat i medeix la seua temperatura corporal; un equip de desinfecció de mercaderies basat en llum ultraviolada; o un sistema de visió artificial per al control d’accés a espais públics i privats. Jorge Rodríguez felicitava a l’empresa «pel seu esforç en fer realitat eixa demanda que venim fent des de l’Ajuntament de fer entre totes i tots que d’esta crisi puguen sorgir oportunitats per a la nostra ciutat», manifestava. L’alcalde també agraïa la donació de prop de 2000 viseres de protecció que va a fer-se efectiva als propers dies per part de l’empresa a l’Ajuntament.

Des d’Inaltech, Rafa Mas explicava que ja s’han posat en contacte distribuïdors i empreses de diversos països d’Europa i Sudamèrica, i manifestava que «innovar ens pot servir no sols per mantenir els llocs de treball sinó també per créixer, i en aquest cas, a més fer-ho contribuint a la lluita contra la pandèmia», concloïa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

museo prehistoria