25n
25N
25N

Jorge Rodríguez es reuneix dilluns amb les direccions de tots els centres educatius per ultimar l'inici de curs

Jorge Rodríguez es reuneix dilluns amb les direccions de tots els centres educatius per ultimar l'inici de curs
28/08/2020 -

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es reunirà el dilluns vinent amb les direccions de tots els centres educatius d’Ontinyent per tal de preparar l’inici de curs escolar a la ciutat. A l’encontre, on l’alcalde acudirà acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, s’estudiarà l’aplicació i el reforç de les mesures acordades pel Govern d’Espanya i les Comunitats Autònomes de cara a la tornada a les aules.

Segons consta al document de l’acord entre Govern i les Comunitats Autònomes, l’activitat lectiva serà presencial per a tots els nivells i etapes del sistema educatiu. Els centres educatius es mantindran oberts durant tot el curs escolar assegurant els serveis de menjador, així com el suport educatiu a menors a necessitats especials o de famílies socialment vulnerables, sempre que la situació epidemiològica ho permeta. “Des de l’Ajuntament posarem tots els recursos municipals disponibles al servei dels centres educatius”, ha avançat l’Alcalde d’Ontinyent.

A la reunió s’avançaran temes de coordinació amb els departaments de l’Ajuntament així com la possibilitat d’ampliar el servei de neteja, i es posarà a disposició dels centres espais als quals poder fer classe, ja que hi ha alguns grups de més de 20 alumnes. L’Ajuntament posarà EPIS a disposició de la comunitat educativa en la tornada de l’escola, i s’informarà del projecte enllestit per l’Ajuntament sobre les activitats extraescolars que es consensuarà amb les ampes.

Per altra banda, el regidor d’Educació informarà al voltant de les millores executades per l’Ajuntament als col·legis públics aprofitant l’estiu, que es troben a la seua recta final. Estes actuacions han inclòs tasques de pintura als col·legis Bonavista i Vicent Gironés; de canalitzacions al Lluis Vives; adequació de l’ascensor al Martínez Valls i del pati al Carmelo Ripoll, a més de xicotetes obres a tots els centres.

També es farà un repàs de les obres efectuades aquest estiu al marc del pla “Edificant” que finança la Generalitat i executa l’Ajuntament, com les del col·legi Lluis Vives i el Centre d’Educació Especial “Vall Blanca”, totes dues a punt de finalitzar; i les que s’han posat en marxa a l’IES Pou Clar i La Solana, centre aquest últim on a més a més estan fent-se també obres de millora amb fons de la Diputació de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 1 =