Jorge Rodríguez, elegit alcalde d'Ontinyent, crida a un "gran pacte pel futur" de la localitat

Ajuntament d'Ontinyent

Jorge Rodríguez, elegit alcalde d'Ontinyent, crida a un "gran pacte pel futur" de la localitat
15/06/2019 -

El primer edil en funcions d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha sigut reelegit aquest dissabte per tercera vegada consecutiva alcalde de la localitat en el ple de constitució de la nova corporació, durant el qual ha cridat a la resta de partits a aconseguir “un gran pacte pel futur” del municipi.

El també expresident de la Diputació de València ha sigut nomenat alcalde amb els vots dels 17 edils electes de la Vall ens Uneix, partit que encapçala després d’abandonar l’abril passat el PSPV-PSOE, que queda fora del consistori per primera vegada en els 40 anys de democràcia, ha explicat l’administració en un comunicat. El candidat de Compromís, Nicolau Calabuig, ha obtingut dos vots, mentre que els dos edils del PP s’han abstingut en les votacions.

En el seu discurs d’investidura, Jorge Rodríguez ha subratllat que “el més important” aquest dissabte “no són els pròxims quatre anys”. “El que importa són les quatre pròximes dècades”, ha defensat, abans de llançar el “repte de fer un gran pacte entre les forces polítiques i els agents socials pel futur d’Ontinyent, que tinga l’educació com a principal palanca del canvi”.

L’alcalde ha agraït “l’enorme confiança” que li ha concedit la ciutadania, al mateix temps que ha destacat la necessitat de comptar amb tots per a seguir amb la transformació econòmica i urbana de la ciutat, per a continuar reduint la desocupació i creant una ciutat més còmoda, sostenible i igualitària”.

“El nostre és un projecte coral, al servei del poble. Hui us convide al fet que unim forces govern i oposició, empresariat i sindicats, associacions i tots els qui pensem que junts ho hem de fer tot per Ontinyent”, ha manifestat.

“PUNT DE PARTIDA IMMILLORABLE”

El reelegit alcalde ha incidit que en la nova legislatura “el punt de partida és immillorable” perquè al llarg dels pròxims quatre anys executaran “els 30 milions d’euros que, gràcies al treball realitzat, ja concedits per les diferents administracions públiques”.

Així, es comptarà “amb la inversió més gran en educació que mai ha vist la ciutat per a millorar i modernitzar les escoles i instituts d’Ontinyent”, en referència al Pla Edificant, explorant a més “tots i cadascun dels nínxols de treball que es puguen generar”.

L’alcalde ha assegurat que es potenciarà el treball a la indústria en donar continuïtat al Pla Municipal de Millora de Polígons, que mobilitzarà dos milions d’euros. S’ha referit al foment de la rehabilitació, amb cinc milions, per a impulsar l’ocupació en la construcció.

També ha afirmat que “es potenciarà el sector dels serveis amb l’aposta per ser l’epicentre comercial i gastronòmic, i també el turisme, recuperant el patrimoni i fent del riu un punt de trobada a través del projecte RIU VIU”. Un creixement econòmic “que s’ha de produir garantint la sostenibilitat”, i que permeta a les empreses mantindre i generar nova ocupació i que aquesta siga de qualitat.

El Govern d’Ontinyent, ha afegit, “continuarà col·locant a les persones en el centre de tota la seua acció política” i “avançant la creació del Centre Intergeneracional del Delme i de la Casa de la Dona”, “però a més, les polítiques de joventut, l’aposta per la cultura, l’esport i l’educació i el desenvolupament d’accions que permeten que ningú es quede al camí, constituiran un eix fonamental en el nostre treball dels pròxims 4 anys”.

L’alcalde ha desitjat “estar a l’altura de l’enorme cabal de confiança depositat” en el seu equip, i que dins de quatre anys es puga dir que Ontinyent “és el millor lloc on viure i sobretot, el millor lloc on ser feliç”, ha conclòs.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 2 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat