25n
25N
25N

Jordi Mayor: “València Boat Xou 2019 contribuirà a l'increment del turisme sostenible”

El responsable de Turisme de la Diputació participa en la presentació del certamen nàutic, que se celebrarà del 30 d’octubre al 3 de novembre en La Marina de València

Jordi Mayor: “València Boat Xou 2019 contribuirà a l'increment del turisme sostenible”
23/10/2019 -

El diputat de Turisme de la Diputació, Jordi Mayor, ha destacat aquest matí, en l’acte de presentació del certamen València Boat Xou 2019 celebrat en La Marina de València, que l’esdeveniment “servirà per a atraure nous visitants a València i tindrà retorn en el territori, per la qual cosa contribuirà a l’increment del turisme sostenible”.

“És un certamen que valora la unitat o alineació de les administracions locals per a aprofitar la gran afluència de visitants com a forma de creixement sostenible”, ha explicat.

El saló nàutic València Boat Xou sumarà enguany 11 edicions i se celebrarà del 30 d’octubre al 3 de novembre en La Marina de València, amb l’organització de la Unió d’Empreses Nàutiques (UEN) i Consorci València 2007, òrgan gestor de la Marina de València i la col·laboració de diverses administracions com el Patronat de Turisme de València.

Aposta pel turisme nàutic

El València Boat Xou 2019 es bolcarà amb la promoció de València com a destinació per excel·lència per a la pràctica d’esports nàutics. El saló acollirà, per primera vegada, una trobada professional de turisme nàutic en el qual agències organitzadores d’esdeveniments nacionals i locals podran conéixer de primera mà l’oferta nàutica valenciana.

A més, el saló valencià rebrà la visita de periodistes especialitzats de diversos punts d’Espanya. També assistirà una delegació de mitjans de comunicació internacionals dedicats al turisme nàutic, procedents d’Alemanya, Itàlia, Irlanda, República Txeca, Àustria, Noruega i Dinamarca, que participaran en una trobada sobre les característiques del perfil del turista nàutic dels seus respectius països i els punts forts de la nàutica de la Comunitat Valenciana.

Un certamen professionalitzat i obert al públic

El certamen comptarà amb “una aposta ampliada i molt renovada, que combina estratègicament la zona professional d’exposició i venda d’embarcacions amb una àmplia zona gratuïta i oberta al públic tots els dies amb activitats relacionades amb la mar”, segons l’organització.

València Boat Xou 2019 reunirà les principals drassanes i marques del sector i en ell es presentaran embarcacions, motors, accessoris i serveis nàutics nous. L’oferta expositiva es complementarà amb xarrades, esports nàutics, gastronomia, turisme, cinema i una gran agenda d’activitats a les quals suma la celebració de l’aniversari de la Marina de València amb concerts, esports de mar i diverses exhibicions.

L’acte de presentació del certamen també ha comptat amb la participació del director de la Fundació Turisme València, Toni Bernabé; el director de València Boat Xou 2019, Nacho Gómez; el director de la Marina de València, Vicent Llorens; i la presidenta de la Unió d’Empresa Nàutiques, Isabel Gil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =