caixa popular

El Joc Solidari 2018 ja té imatge

L’alumnat tria el dibuix de Marta Ramos Cano, del col·legi González Gallarza, com a imatge de la nova edició del Joc Solidari que se celebrarà el dissabte 12 de maig

El Joc Solidari 2018 ja té imatge
16/04/2018 -

En les darreres setmanes, l’alumnat dels col·legis d’Alaquàs ha realitzat diferents dibuixos com a proposta d’imatge per al Joc Solidari 2018 arran de la convocatòria oberta un any més per l’Ajuntament d’Alaquàs per oferir la participació a l’alumnat. Enguany s’han presentat un total de 650 treballs de tots els col·legis d’Alaquàs, un gran èxit de participació. L’elecció de la imatge ha estat fruit de la votació d’un total de 695 xiquets i xiquetes que han pogut gaudir de l’exposició dels dibuixos de forma itinerant des del 22 de gener al 9 de març de 2018.

El dibuix triat enguany com a imatge d’aquesta activitat que se celebrarà el dissabte 12 de maig al parc de la Sequieta, ha estat el de l’alumna del col·legi González Gallarza, Marta Ramos Cano.

El Joc Solidari és una de les activitats centrals dins dels projectes de cooperació internacional de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta activitat és recaptar fons per a projectes que aniran destinats a països del tercer món. L’activitat consisteix a ensenyar els xiquets i xiquetes, a través de proves i jocs, les diferències que hi ha als cinc continents.

Els participants d’aquest Joc Solidari són els alumnes de 5é i 6é dels col·legis de la ciutat, que juguen per aconseguir diners que cada centre destina a un projecte seleccionat i respecte al qual es farà un treball previ a les aules.

Els diners recaptats aniran destinats a diferents associacions. El col·legi Mare de Déu de l’Olivar col·labora amb Mans Unides mitjançant el projecte “Assistència Sanitària per a refugiats iraquians”. Per la seua part, el col·legi Madre Josefa Campos destinarà els seus diners a l’associació Solidària Madre Josefa Campos a través del projecte “Casa d’acollida Madre Josefa Campos en Departament d’Ancash, Perú”. El col·legi Vila d’Alaquàs ho farà amb l’associació de Paiporta d’Ajuda Humanitària en el projecte “Programa d’Acolliment Familiar Temporal (Vacacions en Pau)”, mentre que el col·legi Mestre Sanchis Almiñano col·labora amb l’associació De Ma Casa A Ta Casa.

El col·legi González Gallarza col·labora enguany amb l’associació Globalmon en el projecte “Granja Escola per a 120 joves en el Centre de Formació per al Treball Modern (CFEM) de Yagoua (Camerún)” i el col·legi Bonavista destinarà l’ajuda a la Fundació Vicent Ferrer per al projecte “Formació de xiquets i xiquetes en activitats co-curriculars. Igualar la tassa d’alfabetització femenina i masculina en l’Índia”. Finalment, el col·legi Ciutat de Cremona col·labora amb l’ONG PRO.DE.IN. al projecte “Pel dret dels xiquets a una acollida digna. CETI (Centre d’Estança Temporal d’Immigrants). Marruecos”.

Els xecs es lliuraran el proper 12 de maig a partir de les 12 del matí al parc de la Sequieta.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris