25n
25N
25N

El millor jazz en femení als Jardins del Palau de la Música

Hui, 27 de juny. 21.30 hores. Jardins del Palau

El millor jazz en femení als Jardins del Palau de la Música
26/06/2018 -

El millor jazz en femení protagonitza el primer dels concerts gratuïts a l’aire lliure als Jardins del Palau de la Música. Es tracta d’un nou programa del XXII Festival de Jazz del Palau de la Música de València, que interpretarà Micaela Chalmeta Big Band, on mana el ritme, la diversió i les propostes basades en el bon funky, soul i sobretot el jazz en clau femenina, amb la presència de 19 dones a l’escenari. I és que davant de la demanda de visibilització del col·lectiu de dones músics, no sols amb alguns instruments específics sinó amb tots ells, Fermín Muguruza va plantejar al Taller de Músics de Barcelona la possibilitat d’organitzar una big band en la qual la presència de dones fóra total. El nom elegit va ser Micaela Chalmeta, referent del món cooperatiu del primer terç del segle XX, i que segons els investigadors va nàixer a València.

Seran dirigides per trompetista David Pastor, un dels principals músics de jazz valencians més internacionals i prestigiosos. Ha participat en diverses edicions del Festival de Jazz del Palau de la Música i recentment en el cicle Jazz a Poqueta Nit de l’auditori valencià. David Pastor toca en molts grups i formacions i colabora amb freqüència amb figures com Clark Terry, Chris Cheek, Mike Mossman, Steve Marcus, Richie Cole,Jack Walrath, Dennis Rowland, Paquito D’Rivera, Frank Wess, Bobby Shew, Slide Hampton, Pat Metheny, Bob Mintzer, Danilo Pérez, Giovanni Hidalgo i recentment amb Donald Harrison.

Enguany les actuacions als Jardins del Palau seran dos per primera vegada en la història del Festival, ja que l’endemà hi haurà un altre concert que estarà protagonitzat per la Banda Municipal de València, dirigida per Jesús Santandreu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − quatre =