caixa popular

2.000 metres quadrats de jardí a Borbotó

2.000 metres quadrats de jardí a Borbotó
25/10/2017 -

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha anunciat que l’Ajuntament ha obert hui el nou jardí del carrer Juan Bautista Pastor en el poble de València de Borbotó, que suposen 2.077 metres quadrats d’espais verds.

Es tracta d’un projecte que han triat els veïns i veïnes de Borbotó a través dels pressupostos participatius, pel que l’actuació respon a l’anhel de la ciutadania d’aquesta població de València ciutat.

En l’actuació s’han plantat arbrat i diverses plantes i arbustos, i s’han instal·lat taules de pícnic, jardineres i una nova pavimentació de formigó armat acolorit. Aquesta actuació ja finalitzada se suma a la també recentment oberta al públic en el poble de Benifaraig.

Pilar Soriano, ha dit que “tenim un compromís amb les zones verdes de la nostra ciutat que va més enllà del nou model de jardineria que estem implementant. Ja són una realitat intervencions històriques com la rehabilitació integral del Parc de Benicalap o el condicionament dut a terme al Parc de l’Oest. Ara, amb les actuacions ja acabades de Benifaraig i Borbotó donem forma a nous projectes que redunden en unes zones verdes millors per donar servici als veïns i veïnes de la ciutat”.

La nova zona verda compta amb arbres de caràcter frondós, com washingtonia robusta o celtis australis (llidoner), arbre aquest característic de l’horta valenciana, per la seua ombra estiuenca. La vegetació arbustiva dominant són les aromàtiques, i s’ha disposat també jardineres de lavandula, thymus i sàlvia, entre altres espècies. Es completa el jardí amb bancs de fusta, papereres i reg localitzat automatitzat, boques de reg i enllumenat públic.

Per últim Soriano ha dit que “per fi hi ha un Govern que inverteix també en els pobles de València, perquè tots som veïns de la ciutat i paguem els mateixos impostos” En eixe sentit ha recordat que “el Partit Popular tenia oblidades completament aquestes poblacions”. L’obra ha tingut un cost total de 55.745,25 euros.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 14 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats