25n
25N
25N

Ja l'has vist? L'espot "Señales" del Valencia, finalista en el festival "El Ojo Iberoamérica" [VÍDEO]

25/10/2016 -

Amb el nou espot de la campanya d’abonaments, realitzat per l’Agència Rosebud, el Valencia CF se situa entre grans marques en la categoria reina d’un dels festivals publicitaris més importants del món, “El Ojo Iberoamérica”. El nivell del mateix és altíssim i la nominació és ja un premi, però arreplegar un dels 3 guardons seria tancar amb un coronament l’emotiva història del nostre protagonista, un valencianista que mai perd la fe pel seu equip i els seus colors.

La cerimònia de lliurament de premis serà a Buenos Aires durant la primera setmana de novembre. Des de fa 18 anys, El Ojo es destaca en la indústria publicitària per ser capdavantera en la regió iberoamericana. S’ha consolidat com un festival internacional amb un criteri i una mirada llatina de la publicitat, la comunicació i l’entreteniment. En cadascuna de les seues edicions, El Ojo congrega el talent i l’esperit iberoamericà i ho projecta i integra al món.

El Ojo Iberoamérica és un festival amb un perfil clarament centrat en la creativitat, la innovació i la cerca de noves i diferents mirades sobre la publicitat, la comunicació, el màrqueting i l’entreteniment, que reuneix als millors professionals del món, convertint-se en un lloc únic d’intercanvi d’idees, experiències, projectes.

El club es troba amb este espot publicitari emmarcat en una de les categories principals del festival com és la de Cinema i TV en la divisió de recreació, moda, transport i turisme. L’alt nivell es demostra veient a la resta de finalistes: les reconegudes peces, per exemple, de “Loterías del Estado”, amb el seu emotiu personatge Justino, o les creatives campanyes de “Scrabble”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − deu =

museo prehistoria