caixa popular

Ja hi ha premiats en el sorteig de la Piràmide de Comerç

Per a saber si aquestes entre els 44 guanyadors cal posar-se en contacte amb l’Associació de Comerç i Serveis

Ja hi ha premiats en el sorteig de la Piràmide de Comerç
10/01/2017 -

L’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot va realitzar el sorteig dels 44 premis de la seua Piràmide de Comerç per a premiar la fidelitat de les i els veïns del municipi que al llarg d’estes setmanes han fet les seues compres en els comerços associats del municipi.

Com s’ha assenyalat, s’han tret les 44 paperetes amb altres guanyadors i guanyadores que rebran, a partir d’esta setmana, la trucada de l’Associació per a comunicar-los el premi que els ha tocat. Així mateix, des de l’entitat informen que el llistat de guanyadors i premis obtinguts es podrà consultar també a través del seu perfil de Facebook i Twitter, Comerç Burjassot, i del seu blog,http://comerciodeburjassot.blogspot.com.es.

En el sorteig van estar presents l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, el Regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, la Regidora de Serveis Socials, Olga Camps i diferents representants de l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot. Tots ells mans innocents que han donat sort a 44 veïns i veïnes del municipi.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018