25n
25N
25N

IZAL anuncia 'El final del viatge': 7 concerts de fi de gira en 2020, un en la plaça de bous de València

IZAL anuncia 'El final del viatge': 7 concerts de fi de gira en 2020, un en la plaça de bous de València
30/09/2019 -

La gira ‘Autoterapia’ de IZAL, després de visitar més de 70 ciutats a bord d’una nau a la qual s’han pujat més de 500.000 ànimes des del llançament de l’àlbum, arriba a la seua fi amb set últims concerts en 2020.

Granada, Barcelona, Zaragoza, Bilbao, Múrcia, València i Madrid són les ciutats que acolliran un desenllaç després del qual el quintet de viatgers espacials es prendrà un “merescut descans”. Aquests seran per tant els últims concerts que el grup oferirà a Espanya en 2020.

Les cites seran a Granada (22 de febrer, Palacio d’esports), Barcelona (29 de febrer, Palau Sant Jordi), Zaragoza (7 de març, Pavelló Príncep Felip), Bilbao (14 de març, BEC), Múrcia (21 de març, Caserna d’artilleria), València (4 d’abril, Plaza de Bous) i Madrid (18 d’abril, WiZink Center).

‘El final del viatge’ serà un nou espectacle audiovisual que visitarà set destinacions en els mesos de febrer, març i abril, comptant amb un “nou muntatge i un nou fil narratiu, ple de noves experiències i aparicions estel·lars”.

“Com ja feren Miren Ibarguren, Kira Miró i Julián López en el primer lliurament d’aquesta història, nous actors donaran vida a aquesta segona i última part del viatge dels comandants Izal, Mella, Jordá, Pérez i Pérez”, apunta el comunicat remés a Europa Press.

Les entrades per a aquests últims concerts es posaran a la venda aquest dimecres 2 d’octubre a les 12 hores en ‘www.izalmusic.com’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + set =