25n
25N
25N

Manises convoca la IX edició dels premis «Manises Innova»

Manises convoca la IX edició dels premis «Manises Innova»
30/04/2019 -

L’Ajuntament de Manises ha aprovat, a la sessió plenària del mes d’abril, la convocatòria de la IX edició dels premis «Manises Innova», que se celebrarà el pròxim mes de setembre dins de la Setmana de la Innovació.

La finalitat d’aquests guardons és premiar, fomentar i reconéixer els processos innovadors desenvolupats per empreses ubicades al terme municipal de Manises, els quals generen, milloren i consoliden el creixement empresarial, industrial, comercial o de servicis d’aquestes. Així, l’Ajuntament pretén facilitar la seua visibilitat i desenvolupament.

Els processos implementats per les empreses participants hauran d’incloure una acció innovadora basada en una millora de productes i servicis, així com de gestió empresarial, organitzacional o de màrqueting en relació al seu sector o a l’àmbit territorial de Manises.

El nombre d’empreses premiades serà un màxim de tres: «Manises Innova Or», amb un premi de 1.000 €; «Manises Innova Plata», amb 750 €; i «Manises Innova Bronze», amb 500 €. A més a més, les empreses maniseres també podran optar al guardó «Manises Innova Entitats», el qual té una dotació econòmica de 300 € i està destinat a reconéixer la labor d’entitats i organismes públics o privats que desenrotllen accions encaminades a fomentar o difondre els valors de la cultura innovadora en l’entorn socioeconòmic de Manises.

«Donar suport a la cultura de la innovació i modernització del teixit empresarial del municipi és una prioritat per a l’actual equip de govern, amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica local per a crear riquesa i ocupació. Al mateix temps, els premis «Manises Innova» són un reconeixement a la diferenciació generada o posicionament competitiu de l’activitat empresarial realitzada per les empreses maniseres», ha assegurat el regidor de Promoció Econòmica Local i Ocupació de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

Les bases es faran públiques al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en la pàgina web municipal. El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes des de l’endemà a la publicació de la convocatòria a qualsevol punt de registre d’entrada del consistori.

Per últim, les sol·licituds hauran d’incloure una xicoteta descripció dels mèrits, que al seu entendre, fan mereixedora a la seua empresa del guardó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + tres =

museo prehistoria