caixa popular

Isabel Martín: "És moment de seguir construint el poble amb el qual sempre he somiat"

Isabel Martín ha sigut triada, per unanimitat, com a cap de llista de Compromís per Paiporta

Isabel Martín: "És moment de seguir construint el poble amb el qual sempre he somiat"
24/10/2018 -

Compromís per Paiporta ja té candidata a l’alcaldia d’aquesta localitat valenciana. Isabel Martín, actual Alcaldessa de Paiporta, ha tornat a ser reelegida, per unanimitat, per a encapçalar la llista del partit en les eleccions municipals de 2019, tancant, així, el procés de primàries que arrancava el passat 26 de setembre. En eixe moment, l’Alcaldessa de Paiporta es tornava a postular com a candidata i, de nou, ha rebut el suport dels seus companys de partit.

València Extra ha parlat amb Isabel Martín que ha expressat les seues ganes i la seua il·lusió per seguir al capdavant d’un projecte que començava en 2015. “Hem iniciat projectes que teníem previstos, que no estan acabant i, ara, toca donar-los una continuïtat. Estic molt agraïda pel suport que he rebut per part dels meus companys, i crec que, malgrat els entrebancs que a voltes ens han posat, és moment de seguir construint, amb valentia, el poble amb el qual sempre he somiat”.

“Vaig començar en el moviment associatiu i, ara, al costat de Compromís, seguisc treballant per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Paiporta. Per això, si el poble em dóna la seua confiança, seguiré mantenint aquest compromís social i polític”.

“Vull destacar haver pogut revertir les polítiques destructives de Partit Popular en matèria d’educació i serveis socials”

Isabel Martín fa un balanç “molt positiu” de la seua actual legislatura. I és que, durant aquests anys, “hem tret avant quasi tots els projectes que teníem en el nostre programa, sobretot, els quals s’havien inclòs en l’acord de Govern. De fet, o s’han complit o estan en tràmit. No obstant això, sí que vull destacar haver pogut sanejar les arques municipals rebaixant el deute a zero i reduint el pagament a proveïdors a tres dies, retornant la confiança a les empreses i xicotets comerços de Paiporta que ara sí que volen treballar per a l’Ajuntament, però també vull destacar haver revertit les polítiques destructives de Partit Popular en matèria d’educació i serveis socials perquè, per a Compromís, les persones són el primer“.

Per descomptat, en aquests anys al capdavant de l’alcaldia de Paiporta, també hi ha hagut moments més difícils. “Per a mi, quant a gestió, un dels pitjors moments va ser al principi, quan arribarem al Govern i ens trobarem amb la primera pedra en el camí: El col·legi Rosa Serrano estava en barracons, i ens vam trobar que s’anava a procedir a la paralització de les obres del nou col·legi, a causa d’un pufo del PP. Van ser setmanes de no dormir i, encara que finalment aconseguirem solucionar-ho, lament que hi haguera xiquets que no pogueren estrenar el nou col·legi”.

“Aquest assumpte ho recorde com un dels moments més difícils, més fins i tot que els atacs personals que he rebut en els últims mesos. Personalment, un altre moment molt trist va ser la pèrdua d’una companya que formava part de l’àrea d’educació. També van ser moments molt durs”.

“Som de projectes més xicotets que milloren el dia a dia dels veïns i veïnes de Paiporta”

Finalment, i d’aconseguir el suport del poble, Isabel Martín ho té clar. “Compromís mai ha sigut de prometre grans projectes que, després, no es poden complir, sinó de projectes més xicotets que milloren el dia a dia dels veïns i veïnes del poble. Així que seguiria en eixa mateixa línia, a millorar l’educació, la cultura i les polítiques socials, així com a seguir desenvolupant el Pla de Mobilitat per a crear una Paiporta més amable. Per descomptat, treballaríem a tirar avant altres projectes que se’ns han quedat en el tinter, com a temes d’esport o la remodelació de Vila Amparo, un dels edificis més emblemàtics de Paiporta”.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =