25n
25N
25N

Isabel García participa en una jornada sobre Igualtat organitzada per la Casa de la Dona de Xirivella

Isabel García participa en una jornada sobre Igualtat organitzada per la Casa de la Dona de Xirivella
25/10/2016 -

La Casa de la Dona de Xirivella ha celebrat aquest cap de setmana una jornada sobre Igualtat en la qual s’ha fet lliurament del premi Seneca Falls a Carmen García Albero, presidenta i fundadora de “Dones de Xirivella en Acció”, la primera associació feminista de la localitat, en un acte que ha comptat amb la participació de la diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, qui a més és regidora en el municipi de L’Horta.

Sota el títol “Avancem cap a la igualtat, cap pas arrere”, la sisena edició d’aquestes jornades ha consolidat la Casa de la Dona de Xirivella com un punt de trobada anual del feminisme de la comarca. Isabel García ha destacat “el gran treball realitzat pels col·lectius feministes” i ha lloat la trajectòria de Carmen García Albero com a “exponent de la lluita diària del conjunt de les dones”.

Per la seua banda, l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, ha defensat que aquest tipus d’activitats són “molt necessàries per a conscienciar i treballar per una societat més justa i inclusiva”.

Impulsat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xirivella i amb la col·laboració del moviment feminista local, la jornada ha reunit a desenes de dones compromeses amb la defensa de la Igualtat com Rosa Cobo, professora de Sociologia del Gènere i directora del Centre d’Estudis de Gènere i Feministes de la Universitat de La Corunya; i Pilar Aguilar, escriptora i crítica feminista de cinema i televisió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =