25n
25N
25N

Isabel García inaugura l'exposició educativa “Veig, Veig” de l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació

Isabel García inaugura l'exposició educativa “Veig, Veig” de l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació
19/10/2016 -

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha participat en la inauguració de l’exposició educativa «Veig, veig», de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau a Mislata. Dirigida als centres educatius de primària i secundària i a les associacions juvenils, aquest treball itinerant tracta aspectes com la discriminació racista i xenòfoba, i recorrerà les comarques valencianes durantes els pròxims mesos.

«El contingut i la forma en què es presenten temes com la xenofòbia i el racisme ajudaran al fet que els joves coneguen la realitat i, el més important, aprenguen a entendre-la i assimilar-la, perquè les diferències són el que més riquesa dóna a la nostra societat i les actituds discriminatòries són, moltes vegades, causa de desconeixement», ha assegurat la diputada Isabel García.

«Veig, veig», una iniciativa en la qual ha col·laborat l’Àrea de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, presenta un circuit de jocs a través dels quals els joves podran conèixer els prejudicis, la discriminació i les conductes d’assetjament, a més de reflexionar de forma col·lectiva sobre els estereotips i les actituds discriminatòries, racistes i xenòfobes.

“Veig, Veig”2Durant el viatge per l’exposició, els visitants poden «reflexionar de forma activa i participativa sobre la seua forma de veure el món per a aprendre que la seua visió no és l’única possible», segons han traslladat des de l’ONGD. Acompanyats d’un passaport-quadernet, els joves aniran anotant les seues impressions, que després els serviran per a concloure el procés d’assimilació de les situacions i les seues actituds davant aquestes.

L’exposició arribarà al novembre a Sagunt, al desembre a Ontinyent i, finalment, estarà a Requena al febrer de 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 10 =

museo prehistoria