25n
25N
25N

Investigades dues persones en Tuejar per simular ser víctimes del robatori d'objectes del seu domicili per valor de 72.000 euros

Estes persones tenien amagades en un traster proper al seu domicili diversos efectes suposadament sostrets

Investigades dues persones en Tuejar per simular ser víctimes del robatori d'objectes del seu domicili per valor de 72.000 euros
14/06/2017 -

La Guàrdia Civil de València hi ha procedit a la recerca de dues persones per simular el robatori d’objectes en el seu domicili en la localitat de Tuejar. Esta actuació s’emmarca dins dels serveis establits per a prevenir i evitar la comissió de delictes relacionats amb l’estafa i simulació de delicte en la província de València.

La Guàrdia Civil el passat dia 5 de juny va tenir coneixement mitjançant una denúncia d’home, indicant que havia patit el robatori de joies i diversos efectes per valor de 72.000 euros en el seu domicili de Tuejar. Immediatament s’inicie un operatiu per part de la Guàrdia Civil de Xelva i Llaures dels Oms encaminat a esclarir els fets denunciats per estes persones.

Fruit de les gestions realitzades els responsables de la recerca van poder comprovar que diversos efectes que es declaraven com sostrets estaven en poder dels denunciants en un traster proper al seu domicili. La quantia dels efectes sostrets que figura en la denúncia ascendia a més de 72.000 euros, quantitat esta que pretenia cobrar del segur de llar de l’habitatge.

Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la recerca d’una dona i un home tots dos de 63 anys i nacionalitat espanyola de per un delicte de simulació de delicte i delicte d’estafa. Cal destacar que una televisió que van denunciar com sostreta va ser localitzada pels agents en el traster d’estes persones i a més es va poder comprovar que esta mateixa televisió havia sigut inclosa com robada en una altra denúncia de l’any 2012 a Xest.

Entre els efectes intervinguts es troben 11 peces d’ivori valorades pels denunciants en 40.000 euros. A més es van trobar diverses televisions, i diverses eines. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Llíria.

La Guàrdia Civil de València adverteix de les conseqüències en les quals pot incórrer el denunciant si es demostra que els fets denunciats són falsos o que ha sigut mata de fets inexistents, per açò, es recorda que la presentació d’una denúncia falsa, comporta la comissió d’un delicte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 16 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa