Obrin una nova investigació al PP de Rita Barberá per un anònim

La Fundació Turisme València seria el centre d’aquesta nova peça

Obrin una nova investigació al PP de Rita Barberá per un anònim
04/05/2018 -

Un missatge anònim extens i aparentment solvent amb informació sobre les campanyes electorals del Partit Popular en la ciutat de València ha sacsejat la investigació del ‘ cas Taula‘, sobre el presumpte finançament irregular de les candidatures de Rita Barberá entre els anys 2007 i 2015.

El jutge que instrueix aquest cas, segons van publicar ahir El Mundo i Las Provincias, ha obert una nova peça secreta després de rebre i admetre aquest escrit anònim. El centre d’aquesta investigació se centra en la Fundació Turisme València, ja investigada en ‘Taula’ per presumptament haver facilitat la ‘caixa B’ del PP de la capital i haver col·laborat amb la compra de trituradores o amb la contractació d’aquests serveis després de perdre l’alcaldia en 2015.

Els fets que es descriuen en l’anònim fan referència a Fundació Turisme València, un ens públic amb la majoria de capital de l’Ajuntament de València que apareix com a donant en la campanya de l’any 2007. L’ex vicealcalde Alfonso Grau i el regidor Cristóbal Grau, són els dos últims càrrecs del Partit Popular que es van encarregar de dirigir aquest organisme.

Aquests mitjans han publicat que a petició de la Fiscalia Anticorrupció, el jutge Víctor Gómez ha decretat el secret de sumari amb l’objectiu de, d’una banda, evitar la destrucció de proves, i per un altre, obrir una sèrie de diligències per a comprovar la veracitat de l’escrit rebut.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + disset =

sagunt a escena 2019
turismo salou