25n
25N
25N

Massarrojos rep 350.000 euros en inversions de la Diputació, el doble que en l’anterior etapa

Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació: “Entenem que el tractament als pobles de València ha de ser el mateix que rep la resta de pobles, per a això hem col·laborat amb l’Ajuntament i la regidoria de Pobles de València”

12/02/2019 -

Les inversions que ha percebut Massarrojos, un dels pobles de la ciutat de València, entre 2015 i 2019 han sigut el doble de les que va rebre la pedania durant l’anterior etapa de la Diputació. La vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, va visitar Massarrojos junt amb el seu alcalde, Carles Verdeguer, per a conèixer els distints projectes que s’han realitzat al municipi amb els fons provincials.

Maria Josep Amigó va explicar durant la visita que “els pobles de València, els del nord i els del sud, ja no són els abandonats ni els oblidats”. Segons va assenyalar Amigó, “al llarg de les anteriors legislatures, l’ajuda de la Diputació no arribava de la mateix manera, amb criteris objectius, a tots els pobles de València, i ara sí que hem aconseguit que tenint en compte la població dels pobles tant del nord com del sud, l’ajuda arribe ajuda a cadascun d’ells”.

La vicepresidenta de l’ens provincial va insistir en que “això fa possible que els alcaldes dels pobles de València puguen decidir definitivament, de la mateixa manera que la resta de pobles de les comarques de València, on volen invertir”. “Hem acabat amb eixa discriminació, perquè entenem que el tractament als pobles de València ha de ser el mateix que rep la resta de pobles de la província de València, i per a això hem col·laborat amb l’Ajuntament de València i la regidoria de Pobles de València”, va remarcar Amigó.

Carles Verdeguer, alcalde pedani de Massarrojos, va assenyalar per la seua banda que les inversions que ha destinat la Diputació a aquest poble de València són “el doble que a la legislatura anterior”. Verdaguer va subratllar també que “és molt positiu que la Diputació es prenga seriosament aquest tipus d’inversions, perquè són pobles molt xicotets, i moltes vegades des dels mateixos ajuntaments no hi ha pressupost suficient per a fer millores com les que hem fet a Massarrojos”.

Els fons provincials que han arribat a aquesta pedania de la ciutat de València han sigut de 349.951,90 euros en la legislatura 2015-2019. L’ajuntament pedani de Massarrojos ha destinat 120.302,40 euros d’aquestes inversions a la remodelació de la plaça La Llotgeta, ubicada al centre històric del poble, i que segons l’alcalde “es trobava molt abandonada i s’utilitzava com a pàrquing”. La millora d’aquest espai ha consistit en la seua reconversió com a zona de vianants i la unió amb la plaça adjacent, la Plaça del Somiador.

Les ajudes de la Diputació també han servit al consistori per a millorar les instal·lacions del Centre Educatiu d’Infantil i Primària José Senent, com la renovació dels lavabos del centre i l’eliminació de la fossa sèptica amb una ajuda de 56.156 euros. A més, el col·legi s’ha beneficiat d’una ajuda de 85.000 euros del Pla de Manteniment d’Escoles amb la que s’han canviat les portes, finestres i lluminàries per tal d’incrementar l’eficiència energètica i l’aïllament tèrmic del centre educatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =