25n
25N
25N

El Consell i l'Institut Ramón Llull estableixen un conveni marc de col·laboració

El Institut Ramon Llull gestionarà el manteniment i funcionament dels programes de lectorats i càtedres

El Consell i l'Institut Ramón Llull estableixen un conveni marc de col·laboració
18/02/2017 -

El ple del Consell ha aprovat un conveni marc de col·laboració entre l’Institut Ramón Llul i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a la promoció del valencià en universitats de fora del territori valencià, Catalunya i les Illes Balears. L’objectiu d’aquest conveni marc és establir programes de lectorats i càtedres en universitats ubicades fora del nostre àmbit lingüístic.

En els lectorats i càtedres que s’establisquen s’impartiran estudis de llengua, literatura i cultura que es complementaran amb la realització d’activitats acadèmiques i d’investigació, així com seminaris i conferències. Igualment es col·laborarà per a propiciar la realització de proves de certificats oficials de coneixements lingüístics.

A més, l’Institut Ramon Llull establirà els contactes necessaris amb les universitats que la Conselleria considere estratègiques, i gestionarà el manteniment i funcionament dels programes de lectorats i càtedres.

Així mateix, ambdós institucions subscriuran, conjuntament, convenis singulars anuals on es fixaran aspectes com la programació, el calendari d’activitats, les universitats on s’impartirà la docència, els continguts curriculars o les aportacions econòmiques.

Aquest conveni tindrà una vigència de quatre anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + un =

museo prehistoria