25n
25N
25N

Intervingudes 200 paquets amb tabac per a cachimbas o shishas en locals d'oci de València

Intervingudes 200 paquets amb tabac per a cachimbas o shishas en locals d'oci de València
24/03/2017 -

En el marc de l’operació “SHISHA” la Guàrdia Civil ha pogut intervenir prop de 200 paquets amb tabac de pipa (melasses amb nicotina) que era utilitzat per a consumir en locals d’oci de la ciutat de València.

L’operatiu ha sigut desenvolupat per membres de la Patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Sagunt, i s’inicie arran de la possible existència i pràctica habitual de la utilització de melasses aromàtiques amb nicotina per al seu consum posterior en cachimbas o shishas, en diversos establiments d’hostaleria en la localitat de València.

Els agents encarregats del cas van recopilar informació de xarxes socials on s’observava com a persones afins a estos establiments, promocionaven el consum de melasses en les denominades cachimbas o shischas. Per tot açò es va procedir a realitzar inspeccions simultànies en estos locals, on es corrobore que en el seu interior es consumia tabac de pipa (melasses) amb nicotina i el seu etiquetatge no era l’adequat, mostrant-se solament en un idioma.

Emmascaraven el consum de tabac i els seus derivats en interior de locals públics, amb altres productes aromàtics (melasses), per a donar aparença de tractar-se de productes freturosos de tabac i nicotina, enfront de possibles inspeccions de les Autoritats o els seus agents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − quatre =