25n
25N
25N

Intersindical exigeix que l'experiència de la Covid-19 servisca per a "blindar els serveis públics"

Intersindical exigeix que l'experiència de la Covid-19 servisca per a "blindar els serveis públics"
02/04/2020 -

Intersindical Valenciana exigeix que l’experiència de la pandèmia de la Covid-19 servisca per a “blindar uns serveis públics gratuïts, universals i cent per cent públics” i aposta per recuperar la gestió pública directa dels serveis públics externalitzats.

En un comunicat, també ha reclamat mesures per a garantir que aqueixos treballs es realitzen de manera segura, garantir la conciliació, establir una xarxa pública “potent” per a la cura dels majors, dependents o menors i, en definitiva, implementar “les mesures necessàries per a potenciar i enfortir tots els serveis públics”.

“Ara estem en un bon moment per a recordar a les administracions públiques i al conjunt de la societat que cal revertir totes les retallades de l’última dècada, especialment la recuperació de plantilles, salaris i condicions laborals, així com nacionalitzar els sectors estratègics de l’economia”, ha indicat el sindicat.

Intersindical reclama la protecció del personal de les administracions i empreses públiques que està “en primera línia de lluita contra el coronavirus”, amb material suficient i garantint espais de treball “segurs que impedisquen el contagi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 7 =