caixa popular

La Interagrupació de Falles ratifica al seu president després de participar en els disturbis del 9-O

Ha condemnat, però, la violència, i ha ratificat la seua voluntat de diàleg amb les institucions

La Interagrupació de Falles ratifica al seu president després de participar en els disturbis del 9-O
19/10/2017 -

Jesús Hernández Motes, president de la Interagrupació de Falles de València, ha estat ratificat per a la resta de la legislatura per la gran majoria dels assistents a la reunió que va tenir lloc ahir. En ella, el propi Jesús Hernández va posar el seu càrrec a la disposició de l’organització.

Cal recordar que el president de la Interagrupació va ser identificat el 9 d’octubre en la concentració il·legal en la qual es van produir agressions a participants de la manifestació anual vespertina del Dia de la Comunitat. Es trobava allí juntament amb el seu número 2, Pedro Pons. Encara que ha estat ratificat, l’organització ha condemnat “qualsevol tipus de violència o agressió física o verbal” i ha reiterat la seva voluntat per al “diàleg amb les institucions i els seus representants amb la finalitat de construir ponts sempre en benefici” de les Falles.

Des de diversos sectors de la societat, especialment des de l’esquerra valenciana, s’ha demanat la dimissió de tots dos dirigents de la Interagrupació. De fet, Mónica Álvaro, diputada de Compromís en les Corts, va assegurar en una entrevista a València Extra, que “està suficientment provat que una persona que diga les perreries que es van dir no mereix representar a una cosa tan diversa, cultural i bonica com són les Falles”.

Tot això ocorre en plena expansió del debat sobre l’extrema dreta. I és que anit, la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, va sofrir un escarni a les portes de la seua casa per membres d’Espanya 2000.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats