25n
25N
25N

Conveni per a la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat

Conveni per a la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat
25/05/2018 -

La Junta de Govern ha aprovat la col·laboració entre l’Ajuntament de València i l’Empresa Clece, que es dinamitzarà a través de la regidoria d’Inserció Sociolaboral, amb la intermediació de València Inserta, en relació amb la difusió i promoció de diferents llocs de treball susceptibles de ser ocupats per persones amb necessitats especials.

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha assenyalat que “l’objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament de València i l’entitat Clece és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits que contribuïsquen a fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat”.

L’entitat Clece és una companyia de multiservicis dedicada a activitats integrals de neteja d’interiors, servicis socials, manteniment, servicis aeroportuaris i restauració social. La població objecte d’aquest conveni són les persones en risc o situació d’exclusió social, persones víctimes de violència de gènere i persones amb discapacitat derivades fonamentalment des dels Centres Municipals de Servicis Socials o altres recursos relacionats amb els col·lectius que presenten majors dificultats de contractació.

La durada del conveni serà de quatre anys, prorrogable a altres quatre. El conveni no suposa cap cost econòmic per a l’Ajuntament.

Cal destacar que aquest acord recull el compromís de l’empresa d’inserir almenys el 30% de les persones candidates participants en els cursos que Clece haja sol·licitat, relacionats amb els perfils oferts per l’empresa.

Per la seua banda, l’Ajuntament es compromet a prestar la formació mínima necessària perquè les persones incloses en el Pla d’Inserció puguen ocupar un lloc de treball facilitat per l’empresa Clece. A més, d’assessorament i orientació i fer el seguiment individualitzat de la inserció de cada participant en el Pla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

CCCC