25n
25N
25N

La Universitat Popular rep més de 15.700 inscripcions en les 53 activitats que ofereix per al curs 2019/20

Este año la Universitat Popular ha recibido 2.400 solicitudes más que el curso anterior

La Universitat Popular rep més de 15.700 inscripcions en les 53 activitats que ofereix per al curs 2019/20
16/09/2019 -

La Universitat Popular de València ha tancat el seu període de preinscripció per a les activitats del curs 2019/20 amb un total de 15.783 sol·licituds de plaça, 2.400 més que en el curs anterior. Aquest matí s’ha realitzat en un acte públic el sorteig que permet assignar plaça a les persones sol·licitants segons l’activitat seleccionada. Les persones agraciades rebran una notificació per correu electrònic.

L’actualització de l’oferta d’activitats “ha donat com a resultat que s’incremente l’interés de la ciutadania per la Universitat Popular, amb més sol·licituds, així com poder arribar a nous perfils de participants pel que fa a edat i inquietuds de formació”, ha explicat la regidora de Servicis Socials i Habitatge, i presidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, que aquest matí ha presidit l’acte del sorteig de places.

La Universitat Popular de València enceta el curs amb 31 centres distribuïts per diferents districtes de la ciutat i una oferta de 53 activitats diferents -12 més que el curs anterior- amb una duració de setembre a juny, en 8 àrees temàtiques distintes: Benestar, Formació Bàsica, Tecnologies, Expressió corporal i musical, Arts Plàstiques, Idiomes, Socials i Viure en valencià. A aquestes activitats de cicle llarg se sumaran més endavant els tallers i cursos de duració més curta del programa “Coordenades. Aules obertes”.

La regidora Lozano ha dit que “gràcies a haver implantat la matrícula i prematrícula per Internet hem facilitat el procés de matriculació i això s’ha traduït en un increment de la demanda. Amb aquest sistema evitem que les persones interessades hagen de fer llargues i molestes cues o realitzar més d’un desplaçament als centres de la Universitat per a formalitzar la matrícula. En definitiva, facilitem la vida a les persones i eliminem burocràcia”.

El període de matrícula per a les persones agraciades al sorteig serà del 18 al 23 de setembre. A partir del 24 de setembre s’obrirà la matrícula per a les places que queden lliures i que no tinguen llista d’espera després del primer període de matriculació, amb un límit màxim de 3 activitats per persona. I a partir de l’1 d’octubre la matricula quedarà oberta fins a completar grups i es podrà realitzar matriculacions sense límit en nombre d’activitats i horaris.

El curs 2019/20 començarà el dia 25 de setembre per als grups de dilluns i dimecres i el 26 de setembre per als grups de dimarts i dijous. Cal recordar que “la funció social de la Universitat Popular de València va més enllà de l’activitat formativa i d’animació sociocultural a les aules, és un projecte de participació social que a més mobilitza milers de persones en activitats fora de les aules, en connexió amb els barris, per tal d’impulsar la participació social i afavorir l’accés de les persones a la cultura i el coneixement del seu entorn en un món cada dia més complex”, ha conclòs Lozano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 11 =