25n
25N
25N

Inscripcions per als tallers de 'Més vida als anys' d'Alfafar

Inscripcions per als tallers de 'Més vida als anys' d'Alfafar
02/08/2019 -

Alfafar, a través de la seua regidoria de Majors, ha posat en marxa una nova edició de “Més vida als anys”, un programa d’Envelliment Actiu a través del qual s’ofereix la possibilitat a les i els majors del municipi de conjugar l’activitat física, la salut mental i les relacions personals amb tallers que van des de disciplines físiques o artístiques a les capacitats cognitives.

A més de les xarrades temàtiques sobre seguretat (robatoris, estafes…), salut o tràmits administratius (pensió, herència…) que tindran lloc en els centres de majors del Barri antic i del barri Orba, “Més vida als anys” oferta una dotzena de tallers que es duran a terme d’octubre a juny.

Taitxí, Informàtica, Costura, Gimnàstica de Manteniment, Pintura en tela, Balls Llatins, Memòria, Cant Grupal o Taller de Lectura són algunes de les activitats programades en aquesta edició.

A partir del dilluns 5 d’agost s’obri el termini d’inscripció en els tallers que tindran un cost de 10 euros per activitat i que s’allargarà fins que es completen les places disponibles. Les i els jubilats o majors de 50 amb la condició de Pensionistes del Sistema Públic de Pensions empadronats a Alfafar podran realitzar la inscripció en el SAC de l’Ajuntament i del Barri Orba.

“Més vida als anys” és una iniciativa anual que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major del municipi activitats que li permeten mantenir i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

programacion rialto
25 paiporta 2019
diputacion de valencia 25n
25n el puig
museo etnologia
25 paiporta 2019
alcasser 25n 2019
massamagrell 25n
25 paiporta 2019