25n
25N
25N

Inscripcions obertes per a participar en la IV Burjadespertà

Inscripcions obertes per a participar en la IV Burjadespertà
22/01/2020 -

La Penya El Coet ja ho té tot preparat perquè diumenge que ve 8 de març Burjassot faça olor de pólvora des de primera hora del matí. L’entitat burjassotera organitzarà la seua IV Burjadespertà la data límit d’inscripció de la qual i pagament serà el dijous 27 de febrer. Una activitat a la qual poden apuntar-se totes les persones que així ho desitgen sempre que complisquen els requisits establits per al desenvolupament d’aquesta. La concentració serà el citat 8 de març a les 7.30 hores en la Plaça de la Concòrdia.

L’acte compta amb la col·laboració de les Regidories de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, i Policia Local i Protecció Civil, dirigida per Juan Manuel Hernando, a més de l’Agrupació de Falles de Burjassot, presidida per Iván Heredia.

Les inscripcions i pagaments han de realitzar-se en el compte ES70-3159-0049-8525-4998-3324 de Caixa Popular indicant en el concepte la quantitat de caixes i, en el justificant indicar el nom i cognoms, enviant aquest justificant usant la GMX mail. Qualsevol dubte pot fer-se arribar també a la Penya a través del mail burjadesperta@gmail.com.

Tots els participants que s’inscriguen, tant majors com infantils, hauran de posseir el Certificat CRE (Consumidor Reconegut com a Expert), emés per Conselleria, en la modalitat de despertà. Tots aquells que posseïsquen l’acreditació CRE o RGCRE per JCF o una altra associació diferent a la Penya El Coet, hauran d’enviar una còpia de la mateixa adjunta a la inscripció, bé en els llistats aportats pels peñistas en les seues falles, o per mail a burjadesperta@gmail.com. S’acceptaran llistats de Grups CRE en format de Conselleria de Presidència, de la Plataforma CRE.

El cost per als participants millors, de 8 fins a 17 anys, és de 0€ i, depenent de la seua edat, dispararan bombetaschinitos o fallers. El material utilitzat serà subministrat per la Penya el Coet, i la Regidoria de Falles de l’Ajuntament de Burjassot. Tal com han assenyalat des de la Penya, s’haurà de guardar la distància de seguretat mínima de quatre metres entre els menors i els majors, diferenciant així, els dos grups.

En el cas dels majors de 18 anys, el preu de la inscripció variarà segons el nombre de caixes de “Tró de bac” que llancen. Així, el preu de dues caixes és de 16,50€; el de tres caixes, 24€; el de quatre caixes 32€ i el de cinc caixes, 40€.

Tot el material de “Tró de bac” haurà de ser consumit íntegrament en la Burjadespertà i, en cas que existira sobrant o no s’hi haguera recollida el mateix, serà retornat a la pirotècnia, a tindre en compte que la fabricació és exclusiva per a aquest acte.

Si en el moment de la inscripció no es posseeix el CRE, els inscrits podran comunicar-lo a la Penya per a ser automàticament inscrits perquè realitzen el curs que organitzarà la Penya el Coet, en dies previs a la Burjadespertà. Una vegada realitzat i amb les proves superades, automàticament podran participar en la Burjadespertà del 8 de març de 2020.

Tots els participants hauran de posseir l’acreditació facilitada per l’organitzador corresponent, en lloc visible, tant per a la recepció del material pirotècnic com per a la identificació de l’esdeveniment, per al seu control.

La Penya El Coet, no es fa responsable dels actes de qualsevol participant en la despertà de Burjassot, que no complisca la normativa vigent i les recomanacions de l’organització per a aquesta activitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 11 =