25n
25N
25N

Oberta la inscripció per a la sisena Sant Silvestre Solidària de Paiporta

Oberta la inscripció per a la sisena Sant Silvestre Solidària de Paiporta
22/12/2017 -

El pròxim 29 de desembre Paiporta tornarà a viure la seua carrera més solidària, la Sant Silvestre. Aquesta competició és molt més que això. És una oportunitat de tota la ciutadania per a col·laborar en la recollida d’aliments per a totes aquelles famílies que ho necessiten. La inscripció per a la carrera ja està oberta, i es pot formalitzar al Poliesportiu Municipal en horari de 9.00 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores. El mateix dia 29, les inscripcions es podran realitzar fins a les 14.00 hores.

Per a apuntar-se, cada participant haurà d’aportar almenys un quilo d’aliments, que es dipositarà al mateix poliesportiu. Enguany es demana a les persones participants que donen aliments com oli, llet de continuació, purés envasats, conserves vegetals i de peix, llegums de pot, etcètera… A més, també es poden aportar productes d’higiene infantil i de la casa, com són bolquers, tovalloletes humides, sabó de dutxa, desodorant, detergent, graneres… Aquesta modificació ha estat suggerida per les entitats benèfiques destinatàries de les donacions, és a dir, Creu Roja i Caritas.

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta arriba enguany a la sisena edició. Les paiportines i paiportins es bolquen amb aquesta prova, de fins a tres quilòmetres de distància, i on hi ha premis a les millors disfresses masculina i femenina, la millor disfressa col·lectiva, i la comparsa més nombrosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + deu =

bombers
CCCC
bombers