25n
25N
25N

Les escoles esportives de Nadal de València obrin el terme d’inscripció

Les escoles esportives de Nadal de València obrin el terme d’inscripció
10/12/2020 -

Les Escoles Esportives de la ciutat de València ofereixen els escolars entre 5 i 15 anys la possibilitat de realitzar activitats lúdiques i esportives durant les festes nadalenques. Els objectius d’aquesta “Escola de Nadal”, coordinada de manera conjunta per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) i les federacions, “són completar la formació de l’alumnat de les Escoles Esportives amb la promoció de l’esport per a tots, i ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, tal com ha explicat hui la regidora d’Esports, Pilar Bernabé.

La regidora ha indicat que amb aquesta iniciativa “també es fomenten valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip al mateix temps que les i els xicotets es diverteixen convivint amb altres menors de la seua edat”. “A més –ha afegit- en un any tan especial com aquest, la FDM de València i les Entitats esportives que habitualment gestionen les Escoles Esportives han volgut oferir de nou aquestes activitats organitzades amb totes les mesures d’higiene i seguretat que estableix el protocol en material de prevenció enfront de la Covid-19”, ha afegit.

Segons ha recordat l’edil, “els protagonistes principals d’aquesta proposta són els xiquets i les xiquetes que disposen d’una atractiva oferta que serà completada per diversos tallers i que es desenvoluparà sota la direcció de monitors i monitores titulades i en instal·lacions municipals, complint amb la màxima garantia de qualitat i seguretat”.

Es tracta d’una activitat inclosa en el Programa d’Escoles Esportives de València. Concretament, es desenvoluparan quatre projectes esportius situats en quatre instal·lacions esportives municipals amb activitats multiesportives organitzades per les Federacions i entitats col·laboradores de la FDM en Escacs, Bàsquet, Esgrima i Hoquei.

• Complex Esportiu – Cultural Petxina (multiesport, 60 places)

 Del 28 al 31 de desembre (4 dies)

• Poliesportiu Benimaclet (bàsquet/esgrima, 60 places)

 23, 24, 28, 29 30 i 31 de desembre; 4 i 5 de gener (8 dies)

• Poliesportiu Verge del Carme (hoquei, 60 places)

 24, 28, 29 30 i 31 de desembre; 4 i 5 de gener (7 dies)

Les inscripcions per a apuntar-se ja estan obertes, amb la possibilitat d’inscriure’s només una setmana de les dues o ambdues. Els preus oscil·len entre els 55 i els 135 euros i alguns els centres ofereixen servei opcional de menjador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + disset =