caixa popular

Les últimes tendències creatives cinematogràfiques en Las Naves

Les últimes tendències creatives cinematogràfiques en Las Naves
23/03/2018 -

Aquest dissabte, el centre d’innovació Las Naves acull a les 18 hores l’estrena de la iniciativa ‘Innovar en corto’ amb l’objectiu de reconéixer el talent creatiu i la innovació estratègica en la indústria del curtmetratge. La projecció itinerant recorrerà diferents centres i arreplega una selecció de 9 curtmetratges premiats en les últimes edicions del Festival Internacional de Cortometrajes Radio City.

Organitzada per Entropia Intel·ligència Creativa i Radio City, els diferents curtmetratges projectats mostraran elements interessants com ara l’evolució del llenguatge audiovisual, la utilització de l’estètica d’avantguarda, l’ús de nous mitjans tecnològics i diferents estratègies innovadores per a fomentar la creativitat en aquest sector.

Per això, ‘Innovar en corto’ ha comptat amb la col·laboració de l’empresari i professional de les indústries creatives i professor de metodologies creatives avançades per a les organitzacions, Panxo Barrera, que, al costat de l’equip artístic de Radio City, ha treballat per a fer un mostreig representatiu dels curtmetratges més innovadors del panorama internacional.

Per a l’estrena en Las Naves, ‘Innovar en Corto’ comptarà amb una projecció molt especial: La Huida, El Xow, La Victoria de Úrsula, Estribillo, El vendedor de humo, Erase Love, Mírame a los ojos, Alike y Petit Coeur.

Així mateix, comptarà amb la presència de Carlos Escutia (Escola Primer Frame d’animació), Alicia Padilla (gerent de Radio City), Natalia Lozano (directora creativa del Festival Radio City) i Panxo Barrera (CEO d’Entropia).


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 18 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris